📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Extermis napisał/a:
Oglądając coraz więcej tego typu filmików zauważam, że czarni mają bardzo spontaniczne (dzikie) odruchy. Zajebać kosę i chuj. Tam myślenia nie ma żadnego, bo jeszcze sobie pogarsza sprawę i na dłużej dołączy do swoich czarnych braci w pomarańczowych kombinezonach.
On wie, że i tak pójdzie siedzieć i nie ma nic do stracenia. Ale przed zajściem pomyślał sobie, że chociaż odjebie policjanta to sobie zaskarbi szacunek innych czarnuchów w sztumie.
marcin1333 napisał/a:
[...] asfalt ma trzy zarzuty [...]
A za coś takiego powinien mieć dodatkowe kilo ołowiu w tym pustym łbie
zadziwia mnie logika patologii i nie chodzi mi o kolor skóry bo u nas też takich debili nie brakuje. Chodzą, kozaczą, udają wielkich gangsterów a jak wchodzi im policja do mieszkania to nagle "proszę, nie, litości". Kabaret.
Extermis napisał/a:
Oglądając coraz więcej tego typu filmików zauważam, że czarni mają bardzo spontaniczne (dzikie) odruchy. Zajebać kosę i chuj. Tam myślenia nie ma żadnego, bo jeszcze sobie pogarsza sprawę i na dłużej dołączy do swoich czarnych braci w pomarańczowych kombinezonach.
Nad tym samym zawsze się zastanawiam jak widzę tego typu filmy. Na co on kurwa liczył ? Że reszta się rozbiegnie w panice i będzie mógł uciec ? No kurwa debil.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów