📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zgrywusik! Chwilę przed śmiercią chciał jeszcze zagrać w kamień papier nożyce
Widać było, że się rozmyślił w czasie kiedy tracił przytomność - ręka chciała dobrze, ale nogi odmówiły posłuszeństwa. Od tej chwili odcinka. Zostały odruchy bezwarunkowe jedynie. Wiochdmin pewnie też usunie.
interesuje mnie dlaczego zawsze przed smiercia ejszcze czlowiek sztywnieje
Dziwie się że nikt jeszcze tego nie napisał ale ktoś to kurwa nagrywa..
To jest powieszenie ze sznurem krótkim. Pętla wykonana niefachowo dlatego zrobił się siny ale mimo wszystko cel osiągnięty.
W gruncie rzeczy bardzo lekka śmierć. Od momentu powieszenia stracił przytomność w kilka sekund. Reszta działa się już na nieświadomce.
W przypadku egzekucji preferuje się powieszenie ze sznurem długim gdzie dochodzi do skręcenia karku i natychmiastowej śmierci.
Tutaj fachowa pętla. Gość nie posiniał i nawet nie wierzgał zbytnio.
Zasada ta sama. Powieszenie"krótkie". W tym typie powieszenia dochodzi do całkowitego zaciśnięcia wszystkich tętnic szyjnych. KIlka sekund odpływamy, ok 4 minut całkowita śmierć. Serce może bić jeszcze nawet półgodziny ale nie ma po tym czasie(4-5min) szans na odratowanie bo mózg jest już całkowicie martwy.
https://www.sadistic.pl/esmail-jafarzadeh-zgwalcil-i-zamordowal-siedmiolatke-vt459163.htm
Jeżeli nie bujasz to opisz proszę szerzej swoje doznania. Dlaczego Cię odratowali? Sznur się urwał czy znalazł się jakiś bohater w pobliżu?
Sorry za bezpośredniość ale jesteśmy na sadolu a tutaj wszyscy (prócz gimbazy) to jak jedna wielka rodzina.
PS: nie próbowałem nigdy odebrać sobie życia, nie jestem ekspertem.
Mój znajomy 10 lat temu powiesił się w lesie poza tym kiedyś troszkę miałem styczność z medycyną sądową.
W gruncie rzeczy bardzo lekka śmierć. Od momentu powieszenia stracił przytomność w kilka sekund. Reszta działa się już na nieświadomce.
W przypadku egzekucji preferuje się powieszenie ze sznurem długim gdzie dochodzi do skręcenia karku i natychmiastowej śmierci.
Tutaj fachowa pętla. Gość nie posiniał i nawet nie wierzgał zbytnio.
Zasada ta sama. Powieszenie"krótkie". W tym typie powieszenia dochodzi do całkowitego zaciśnięcia wszystkich tętnic szyjnych. KIlka sekund odpływamy, ok 4 minut całkowita śmierć. Serce może bić jeszcze nawet półgodziny ale nie ma po tym czasie(4-5min) szans na odratowanie bo mózg jest już całkowicie martwy.
https://www.sadistic.pl/esmail-jafarzadeh-zgwalcil-i-zamordowal-siedmiolatke-vt459163.htm
Zabójca napisał/a:
Wiem bo sam się wieszałem byłem 8 dni w śpiączce
Jeżeli nie bujasz to opisz proszę szerzej swoje doznania. Dlaczego Cię odratowali? Sznur się urwał czy znalazł się jakiś bohater w pobliżu?
Sorry za bezpośredniość ale jesteśmy na sadolu a tutaj wszyscy (prócz gimbazy) to jak jedna wielka rodzina.
PS: nie próbowałem nigdy odebrać sobie życia, nie jestem ekspertem.
Mój znajomy 10 lat temu powiesił się w lesie poza tym kiedyś troszkę miałem styczność z medycyną sądową.
W każdym temacie z powieszeniem musi się znaleźć jakiś kurwa znawca z dupy pt "śmierć w męczarniach"
I jak w każdym temacie z powieszeniem jaki znajdę wrzucam wam ten oto skrypt. Przeczytajcie, nauczcie się i SKOŃCZCIE PIERDOLIĆ.
micapo.w.interiowo.pl/msskrypt.pdf
I jak w każdym temacie z powieszeniem jaki znajdę wrzucam wam ten oto skrypt. Przeczytajcie, nauczcie się i SKOŃCZCIE PIERDOLIĆ.
micapo.w.interiowo.pl/msskrypt.pdf
Widzę, że nikt tu się nie wieszał. Typ żyje do samego końca filmu. Bez obezwładnienia czymś mocnym, nie ma szans się w ten sposób zabić. "Na nie świadomce" twój organizm sam cie wyratuje. Jeśli ktoś się ze mną nie zgadza, proszę udowodnić, że nie mam racji w formie video
macmac napisał/a:
Widzę, że nikt tu się nie wieszał. Typ żyje do samego końca filmu. Bez obezwładnienia czymś mocnym, nie ma szans się w ten sposób zabić. "Na nie świadomce" twój organizm sam cie wyratuje. Jeśli ktoś się ze mną nie zgadza, proszę udowodnić, że nie mam racji w formie video
No tak człowiek może przecież żyć bez tlenu, dopiero jak się go mocno przypierdoli to pada. Videło nie będzie bo nie rozdaje pedałom filmików.
eeeeeee, takie tam popisy - pajacowanie.
Zabójca napisał/a:
20 sec jesteś świadomym i to góra, potem tracisz przytomność i nic nie czujesz tak jak podczas operacji. Wiem bo sam się wieszałem byłem 8 dni w śpiączce
Ta, słuchajcie gamonia. Jak sam napisałeś nie masz o tym pojęcia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów