Czyli jak łatwo się zrazić.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po cholerę ten koleś ma włączony bluetooth? Zaprasza w ten sposób hackera, który wyczyści mu wszystko na telefonie, czy bateria mu za długo trzyma? Ja włączam BT tylko wtedy, gdy jest mi potrzebny.
@radek225 - OJEJ OJEJ
@reszta gimbusów - mała podpowiedź - błąd kurwa ortograficzny, że ja pierdole. . .
@reszta gimbusów - mała podpowiedź - błąd kurwa ortograficzny, że ja pierdole. . .
Ja to tu widzę dwie możliwości... albo to jest ten błąd, albo gadulstwo kobiet, koleś jest zapobiegawczy i skończył bezsensowną rozmowę zanim się zaczęła
Jako, że "rzycie" to jest dupa, może dziewczyna chciała zakomunikować o swoich przejściach erotycznych?
Reos napisał/a:
już myślałem że napisze " a nic sram, a u cb?"
Autentycznie myślałem tak samo :]
jak czytam te Wasze komentarze z tą nienawiścią do kobiet to zastanawiam się czy nie wolicie czasem kolegów? Co Wam daje najeżdżanie na przeciwną płeć? Leczycie sobie kompleksy?
Sir Cover napisał/a:
Zawsze uważałem kobiety za głupszą rasę. Ich miejsce znajduję się w kuchni ; - ).
A może dlatego wysyłasz babę do kuchni, bo nie potrafisz sobie poradzić z zaparzeniem kawy i zrobieniem kanapki do szkoły??? :]
Sir Cover napisał/a:
Zawsze uważałem kobiety za głupszą rasę. Ich miejsce znajduję się w kuchni ; - ).
Autoupokorzenie znacznie ułatwia ripostę.. moment.. sprawia, że staje się zbędna
konkretny pocisk:P
chujowo ma gniazdko w ścianie osadzone
Sir Cover napisał/a:
Fajnie musisz się czuć podczas posiłku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów