📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
łał ale śmieszne, poziom obycia obecnej trzody ludzkiej spada drastycznie
Wiem, że to straszne, ale w końcu to sadistic.
Wiem, że to straszne, ale w końcu to sadistic.
kapitansraczka napisał/a:
daję piwo bo kobieta jest na swoim miejscu
Na końcu ucieka
Z głodu jeszcze nikt się nie zesrał...
Kamelizotto napisał/a:
Kurwa;/ przez większość filmiku myślałem, że trzyma w łapach pora ^^ i się dziwnie chowa po kuchni i go podgryza ^^ .
Czyli ja nie jeden tak pomyślałem. Tylko myślałem że to kolba kukurydzy i wydłubuje widelcem ziarenka, a jej poprostu zrobił sie guziołek na sznureczku od toples
hax napisał/a:
to nie fotka.pl synu tu oceniamy piwami a nie dyszeczkami.
Fotką to mi ten filmik zaleciał, co go tu zapodałeś.
Nie ma piwa. Próbuj dalej.
M@peT napisał/a:
za cycki 10
za glos laski 10
za smiech goscia 10
Piróg się kurwa znalazł
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów