Nie wiem jak to skomentować
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Nie wiem jak to skomentować
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Facet pewnie się cieszy, że nie ma w domu darmozjadów (żony i dzieci) i może w spokoju odpocząć od natłoku spraw.
Chociaż jak to oglądam to wydaje mi się, że jest jednak pojebany
Chociaż jak to oglądam to wydaje mi się, że jest jednak pojebany
Rozumiem go w 100%
Koleś się chyba za dużo High School Musical naoglądał, że tak o wszystkim śpiewa...
krwa dobry typ, troche przypomina mi pana trololo - nie wiem czemu.
Też tak robię, choć zawsze jest dziwne uczucie - co jak mnie nagrywają?
miałem nadzieje że wejdzie do pokoju córki która będzie dawała dupy trzem murzynom, ale chyba na to nie wpadł.
będziecie mieć żonę i dzieciaki to będziecie podobnie podśpiewywać :p
No ok, ale gdzie ten murzyn ?
widac samo walenie juz mu nie wystarcza:P
Kulisy powstawania filmow 'sloik w dupie' i innych z tego rodzaju ;D
A ja wam powiem że chodzenie po chacie na waleta jest czymś czego jeśli nie robiłeś to musisz spróbować. Zawsze kiedy jestem sam popierdalam po domu z golą dupą i musze powidzieć ze jest w tym cos magicznego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów