📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa... jak można być takim debilem i nolifem, by stać w kolejce w nocy po gre, i przez następne kilka dni srać pod siebie bo przecież gra sama się nie przejdzie...
yhhh widać że zero kultury, w łodzi (dokładnie w empiku w Manufakturze) wyglądało to o wiele lepiej (BA wyglądało wzorowo) wszyscy stali w kolejce nikt się nie pchał a jak poszczególne jednostki zacwaniakować chciały to zostały upominane na początku miłymi słowami "gościu ja cię tu nie widziałem" a jeśli to nie poskutkowało to szło nasze rodzime "wypierdalaj stąd nie stałeś tu" wpuszczane było 10 osób bez pchania (bez drzwi ani blokowania wejścia), sam stałem w tej kolejce godzinę (od 23:40 do 00:50 około) przy ostatnich 100 egzemplarzach wszyscy zostali poinformowani i ci dalej w kolejkach się wycofali, wszystko przebiegło w miłej atmosferze,
A tu ci dojebie przykład z stolicy jak się zachowywać i wszyscy będą teraz tak postrzegani, dzięki kurwa Warszawko
Chociaż w sumie to mam na nich wyjebane jak się zachować nie potrafią to niech się chujami w tłoku smagają, ide pograć w D3
A tu ci dojebie przykład z stolicy jak się zachowywać i wszyscy będą teraz tak postrzegani, dzięki kurwa Warszawko
Chociaż w sumie to mam na nich wyjebane jak się zachować nie potrafią to niech się chujami w tłoku smagają, ide pograć w D3
ehh, tak samo sie zachowują na drodze... warszawiacy*...
boże co za debile, za głupią gierką...
hell.no napisał/a:
Też mia fan, akurat problem crackowalności najmniej powinien cię interesować, zresztą jak wyjdzie crack ( o ile wyjdzie, są gry których do tej pory nie scrackowali, a wątpię żeby blizzard dał sobie wtykać chuja w dupę jak słabsze firmy dały radę się obronić) to i tak chuja zrobisz, wszystko w tej grze jest na officialnych serwerach, nawet itemków nie będziesz mógł lootnąć
Blizzard tak samo jak i inne wielkie korporacje m.in Microsoft są nastawione na zysk, więc mają gdzieś piratów przy ich ogromnych zyskach. Zauważ, że Diablo 3 nawet nie musiało mieć reklamy, fani sami z siebie zrobili im większą reklamę. Co do piratów/hakerów trochę dość proste rozumowania, że skoro Blizzard stać na ochronę to już mają zabezpieczenia nie do złamania... Dodam tylko, że crack do Starcrafta II wyszedł nieco po premierze, a to ta sama firma...
DBstep napisał/a:
Kurwa... jak można być takim debilem i nolifem, by stać w kolejce w nocy po gre, i przez następne kilka dni srać pod siebie bo przecież gra sama się nie przejdzie...
dokładnie lepiej wyjść z domu albo poruchać dupeczki z redtuba
przecież to kurwa dzicz..... stratują drugiego bo kurwa po gre biegną ja pierdole.... pierdolnął bym im achtunga pod nogi to by się rozerwali
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów