📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa... jak można być takim debilem i nolifem, by stać w kolejce w nocy po gre, i przez następne kilka dni srać pod siebie bo przecież gra sama się nie przejdzie...
yhhh widać że zero kultury, w łodzi (dokładnie w empiku w Manufakturze) wyglądało to o wiele lepiej (BA wyglądało wzorowo) wszyscy stali w kolejce nikt się nie pchał a jak poszczególne jednostki zacwaniakować chciały to zostały upominane na początku miłymi słowami "gościu ja cię tu nie widziałem" a jeśli to nie poskutkowało to szło nasze rodzime "wypierdalaj stąd nie stałeś tu" wpuszczane było 10 osób bez pchania (bez drzwi ani blokowania wejścia), sam stałem w tej kolejce godzinę (od 23:40 do 00:50 około) przy ostatnich 100 egzemplarzach wszyscy zostali poinformowani i ci dalej w kolejkach się wycofali, wszystko przebiegło w miłej atmosferze,
A tu ci dojebie przykład z stolicy jak się zachowywać i wszyscy będą teraz tak postrzegani, dzięki kurwa Warszawko
Chociaż w sumie to mam na nich wyjebane jak się zachować nie potrafią to niech się chujami w tłoku smagają, ide pograć w D3
A tu ci dojebie przykład z stolicy jak się zachowywać i wszyscy będą teraz tak postrzegani, dzięki kurwa Warszawko
Chociaż w sumie to mam na nich wyjebane jak się zachować nie potrafią to niech się chujami w tłoku smagają, ide pograć w D3
ehh, tak samo sie zachowują na drodze... warszawiacy*...
boże co za debile, za głupią gierką...
hell.no napisał/a:
Też mia fan, akurat problem crackowalności najmniej powinien cię interesować, zresztą jak wyjdzie crack ( o ile wyjdzie, są gry których do tej pory nie scrackowali, a wątpię żeby blizzard dał sobie wtykać chuja w dupę jak słabsze firmy dały radę się obronić) to i tak chuja zrobisz, wszystko w tej grze jest na officialnych serwerach, nawet itemków nie będziesz mógł lootnąć
Blizzard tak samo jak i inne wielkie korporacje m.in Microsoft są nastawione na zysk, więc mają gdzieś piratów przy ich ogromnych zyskach. Zauważ, że Diablo 3 nawet nie musiało mieć reklamy, fani sami z siebie zrobili im większą reklamę. Co do piratów/hakerów trochę dość proste rozumowania, że skoro Blizzard stać na ochronę to już mają zabezpieczenia nie do złamania... Dodam tylko, że crack do Starcrafta II wyszedł nieco po premierze, a to ta sama firma...
DBstep napisał/a:
Kurwa... jak można być takim debilem i nolifem, by stać w kolejce w nocy po gre, i przez następne kilka dni srać pod siebie bo przecież gra sama się nie przejdzie...
dokładnie lepiej wyjść z domu albo poruchać dupeczki z redtuba
przecież to kurwa dzicz..... stratują drugiego bo kurwa po gre biegną ja pierdole.... pierdolnął bym im achtunga pod nogi to by się rozerwali
Nie jara mnie Diablo 3.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów