Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jaki kurwa sharan czy galaxy przecież to ewidentnie Plymouth Grand Voyager z lat 96-00...
Jesteś pewnien że Plymouth?? Tak dokładnie wiesz bo pewnie twój . Na pewno to nie jest szaron czy inny galaxy. Na 100% jest to któryś z trójki bliźniaków- Chrystler Grand Voyager, Plymouth Grand Voyager, lub Dodge Grand Caravan.
Jaki kurwa sharan czy galaxy przecież to ewidentnie Plymouth Grand Voyager z lat 96-00...
Ma niesprawne radio CD, ale klima działa, przebieg 189000km. Do tego ma wypaloną dziurę w tapicerce siedzenia pasażera z przodu i przepaloną żarówkę podświetlenia zegarów. Łatwo się znajdzie
przebieg 189000km.
Jeśli akcja dzieje się w Polsce, to akurat nic odkrywczego nie napisałeś, bo tutaj wszystkie majątaki przebieg. Najwidoczniej panowie od "korekty" nie opanowali do końca obsługi interfejsów....
Autorze filmu, będziesz żałował ubogim dzieciom jednej choinki?
Chuj w dupska wszystkim złodziejom choinek.
Jesteś pewien że Plymouth?? Tak dokładnie wiesz bo pewnie twój . Na pewno to nie jest szaron czy inny galaxy. Na 100% jest to któryś z trójki bliźniaków- Chrystler Grand Voyager, Plymouth Grand Voyager, lub Dodge Grand Caravan.
Jako że tylna tablica jest amerykańska (no może niby być sprowadzony, ale kto starego Voyagera sprowadza jak ich pełno w europie, po bliższym przyjrzeniu się nagraniu, felgi wyglądają mi na rocznik modelowy 98-99 - mógł ktoś niby założyć inne ale z zasady Brzytwa Ockhama to nie wynika, nie wynika też to że to Chrysler Grand Voyager, bo nie sprzedawali Voyagerów w tych latach jako Chrysler w USA. Druga sprawa że Dodga było mniej niz Plymoutha bo był od niego droższy, a koleś kradnie choinki więc kasy raczej dużo nie ma) to jest to Plymouth. A tak na serio to sam jestem teraz ciekawy:p
Nie stać na choinkę ale stać na jeżdżenie samochodem z chuj wie jaką krową pod maską.
Chuj w dupska wszystkim złodziejom choinek.
Akurat tam krowa to maksymalnie 3,8 V6 czyli w przełożeniu na polskie ceny paliwa i zarobki to wyobraź sobie gościa który podjeżdża cc700 lub tico z gazem (albo czymkolwiek innym co pali w przeliczeniu 3,78l/100km Pb95 lub 6,98l/100km LPG).
Jako że tylna tablica jest amerykańska (no może niby być sprowadzony, ale kto starego Voyagera sprowadza jak ich pełno w europie, po bliższym przyjrzeniu się nagraniu, felgi wyglądają mi na rocznik modelowy 98-99 - mógł ktoś niby założyć inne ale z zasady Brzytwa Ockhama to nie wynika, nie wynika też to że to Chrysler Grand Voyager, bo nie sprzedawali Voyagerów w tych latach jako Chrysler w USA. Druga sprawa że Dodga było mniej niz Plymoutha bo był od niego droższy, a koleś kradnie choinki więc kasy raczej dużo nie ma) to jest to Plymouth. A tak na serio to sam jestem teraz ciekawy:p
Akurat tam krowa to maksymalnie 3,8 V6 czyli w przełożeniu na polskie ceny paliwa i zarobki to wyobraź sobie gościa który podjeżdża cc700 lub tico z gazem (albo czymkolwiek innym co pali w przeliczeniu 3,78l/100km Pb95 lub 6,98l/100km LPG).
Plymouth w polsce jest dużo rzadszy niż dodge mimo że kiedyś tam w stanach był tańszy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów