18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
rapid166 2014-07-30, 20:55 16
piwko za końcówke i zniechęcenie konsultantki ;d
do wszystkich tych co pierdolą smuty o szanowaniu roboty tej kobitki: ci pieprzeni konsultanci często nie rozumieją słow "nie, dziękuje, nie jestem zainteresowany" i jak nie jedna oferta to ci wyskakują z 5 innymi i gadka od początku. a co do stricte szanowania pracy, już nie świrujcie nie było bluzgów czy jakiegoś chamskiego zachowania a panienka siedzi sobie i napierdala jeden tekst wiec pewnie tragicznie cieżko nie ma a że se powtórzy go 2 razy wiecej niż dniówka wymaga to jej gardło od razu nie siądzie.
Zgłoś
leafen 2014-07-30, 20:59
mimo wszystko, kierownictwo wymaga i uwierz, wystarczy powiedzieć "nie dziękuje, dowidzenia" i się rozłączyć. Bycie normalnym uprzejmym nie boli
Zgłoś
KasHer 2014-07-30, 20:59
Korzystając z tematu - może ktoś chciałby pożyczkę gotówkową?

Serio - jak nie to ja tak będę musiał dzwonić, albo dyrektor oddziału mi jaja urwie.
Zgłoś
R................y 2014-07-30, 21:00 1
Jak dzwonią z normalnych firm to grzecznie dziękuję, a jak wciskają jakieś zaproszenia na pokaz bydła w Świębodzinie to pozwalam sobie na odpierdzielenie kaszany
Zgłoś
Insaner 2014-07-30, 21:02 2
masterstcs napisał/a:

haha kurwa tak proste a tak dobre!! od dziś mój nowy sposób na te kurwy !

Wiesz, nie są winne osoby z którymi rozmawiasz, tylko ich przełożeni. To oni każą im wydzwaniać po 10x z tymi samymi ofertami, nie mogą się z Tobą sami rozłączyć dopóki wyraźnie i dosadnie im nie odpowiesz, że nie jesteś zainteresowany, ile razy poprosisz o powtórzenie oferty to mają obowiązek pierdzielić o tym cały czas, a rozmowy czasami są podsłuchiwane w celu kontroli pracowników. Nie ma sensu ich obrażać, trzeba od razu podziękować i się rozłączyć.
Zgłoś
masterstcs 2014-07-30, 21:28
Insaner napisał/a:

Wiesz, nie są winne osoby z którymi rozmawiasz, tylko ich przełożeni. To oni każą im wydzwaniać po 10x z tymi samymi ofertami, nie mogą się z Tobą sami rozłączyć dopóki wyraźnie i dosadnie im nie odpowiesz, że nie jesteś zainteresowany, ile razy poprosisz o powtórzenie oferty to mają obowiązek pierdzielić o tym cały czas, a rozmowy czasami są podsłuchiwane w celu kontroli pracowników. Nie ma sensu ich obrażać, trzeba od razu podziękować i się rozłączyć.

pisząc "kurwy" miałem na myśli te firmy co wydzwaniają a nie samych konsultantów..praca jak praca jakoś muszą zarabiać
Zgłoś
S................i 2014-07-30, 21:57 8
Ptoon napisał/a:

To lepsze

Brawo dla obu Panów
Zgłoś
snajperxzy 2014-07-30, 22:00
@Tatadilera

Bo debil jesteś i tyle w temacie. Skoro dzwonisz z Twoim problemem na infolinie to konsultant powinien rozwiązać TWÓJ problem zadając tobie pytania co jest nie tak a nie ty masz się produkować.
Napierdalałeś przez 10 minut na temat nie działającego internetu????????
To coś ty chłopie jej tam opowiadał?
Przez 10 minut gadałeś babie, że nie możesz połączyć się z żadną stroną, to się nie dziwię, że powiedziała dziękuję i jebła słuchawką, bo zrobił bym tak samo.

A tak a propos, nie wiem jak to jest jak ma się telefon "na kartę" mixy nju mobajle czy inne tego typu chujstwa, ale ja jak podpisuję umowę na abonament w obojętnie jakiej sieci komórkowej czy obojętnie jakim abonamencie to jeśli kobiecina, która siedzi za biurkiem sama się mnie nie zapyta (co jest jej obowiązkiem) to mówię jej , że nie chce żadnych smsów o promocjach ani żadnych telefonów od konsultantów, bo jak będę coś chciał to sam się odezwę i mam spokój od lat.
Myślcie trochę głąby, bo w końcu to wy płacicie za ich usługi i to wy ich utrzymujecie to macie prawo żądać i wymagać!
Zgłoś
Nemayu 2014-07-30, 22:06 5
Chuj z takimi umowami przez telefon. Zero możliwości negocjacji, prościej wejść na stronę firmy i przeczytać i ewentualnie wysłać maila z zapytaniem niż się dopytywać, próbować dogadać i usłyszeć niestety nie mogę bo nie mamy tego w aktualnej ofercie, ale mogę zaproponować coś innego i będzie kolejny haczyk, którego też nie można obejść bo "telemarketer" wyskakuje do wszystkich z tymi samymi ofertami i nie ma mowy o zaproponowaniu czegoś spoza oferty, choćby to była pierdoła, która nie ma większego znaczenia... Najśmieszniejsze jest to, że potrafią zadzwonić i zaproponować gorszą ofertę niż aktualna i się upierać, że jest lepsza...
Zgłoś
raper900 2014-07-30, 22:25 5
Lecimy klasykiem:
Zgłoś
qiuve 2014-07-30, 22:29
jeszcze kilku takich klientów i pani znów nie wyrobi targetu i po premii.. czasem niewiem czy grzeczniej jest pozwolić konsultantowi się wygadać (bo musi mnie zaofertować x razy) czy tak jak sugerują poprzednicy bez owijania w bawełnę podziękować i czerwona słuchawka..
Zgłoś
KrisCFC 2014-07-30, 22:45 3
SsijMiKij napisał/a:

sluchaj cebula na wakacjach:
-zmarnowales czas swoj i tej kobiety ktora jest w pracy
-niechcesz, niejestes zainteresowany, dziekujesz za rozmowe (mama nieuczyla?)
-mnie rowiez denerwuja smsy o 8 rano badz takie telefony ale taki konsultant niewie, poprostu niejest w stanie wiedziec co ty teraz robisz
-wrzucasz to do internetu jakbys byl wielkim bohatere a ta pani twoim wrogiem
-i te durne opisy
-szanuj czyjas prace
niepozdrawiam

Pogadamy jak wrócisz z nocki, położysz się spać po szóstej a po ósmej Ci zadzwonią z ofertą... zobaczymy czy będziesz miły...
Zgłoś
WroomWroom 2014-07-30, 22:57
Dobrze gadasz . Tepic cwaniackie robactwo.
Zgłoś
Kardio_Error 2014-07-30, 22:58 10
dla wszystkich obsrańców którzy pracują w call center, jeżeli jesteście tak wrażliwi na sympatyczne "spierdalaj" od klienta to zmieńcie robotę na taką normalną... i nie liczcie na kulturę, bywało że potrafili wydzwaniać do mnie po kilkanaście razy dziennie(i nie kulturalnie 5-7 sygnałów tylko piłowanie telefonu do bólu czyli do wyczerpania baterii) po czym napierdalają ofertę i to jeszcze tak chujową że aż chce się rzygać..
ktoś wyżej pisał że podczas brania telefonu na abonament można zaznaczyć że nie chcemy ofert i to się zgadza tylko że wystarczy otworzyć firmę w Polsce i po dwóch tygodniach od otrzymania regonu zaczyna się nawałnica gówna w postaci chujowych "mega super ofert", i jeszcze dodam jeżeli telemarketer wyczuje po drugiej stronie telefonu starego dziadka to obiecuje złote góry byleby tylko przyciąć trochę kasy... jesteście jebanymi naciągaczami i pracujecie dla oszustów, nie należy wam się szacunek, zasługujecie na to by nasrać wam do ryja... znajdźcie sobie normalną prace
Zgłoś
c................s 2014-07-30, 23:03
To jest bardzo cięzka praca
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem