Nokaut Michała Materli w 21 sekundzie pojedynku z Rodneyem Wallace'm.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
xts napisał/a:
średnio te uderzenie wygląda, małpke pewnie przez tydzień głodzili, żeby przegrała.
ciekawe jak ty (i cała reszta debili którzy piszą podobne komentarze) byś się zachował po takim ciosie w skroń
up do cytruss
Taa ustawka ahah, siedź przed komputer i dalej bądź taki specem.
Taa ustawka ahah, siedź przed komputer i dalej bądź taki specem.
Ludzie, nie zauważyliście, że jak jest np polska gala mma, to zawsze jeden z zagranicznych zawodników pada w pierwszej rundzie? Teraz się wszyscy podniecają, jakie to było emocjonujące, a to fejk jak chuj!
chcialbym obejrzec z odpowiedniej perspektywy to uderzenie w zwolnionym tempie ,bo w pierwszym momencie wydawalo mi sie ,ze przestrzelil ,na powtorkach tez troche marnie to wyglada
Up jac
Ja zauważyłem że na każdej gali mma (nie tylko polskiej) niektóre walki kończą się w pierwszej rundzie
LArtx ta wersja się trochę tnie dlatego słabo to widać
PS. Idealnie wyprowadzony cios w skroń uderzenie było tak mocne że ręka poleciała dalej po głowie i dlatego to wygląda jakby przestrzelił
Ja zauważyłem że na każdej gali mma (nie tylko polskiej) niektóre walki kończą się w pierwszej rundzie
LArtx ta wersja się trochę tnie dlatego słabo to widać
PS. Idealnie wyprowadzony cios w skroń uderzenie było tak mocne że ręka poleciała dalej po głowie i dlatego to wygląda jakby przestrzelił
Skoro tam też się ustawia walki, to ja bym zrobił zrzutę na Najmana. Ciekawe czy dałby radę wygrać ustawioną walkę.
Dziewczyny lepiej walczyły, przynajmniej nie było ściemy i o dziwo niezła technika
Próbował ktoś z Was kiedyś udać nokaut i walnąć twarzą o glebę? Aktorstwo aktorstwem ale odruchów człowiek przytomny nie powstrzyma.
@Frank Drebin
Na sparnigach [bokserskich, w klubie nie w szatni po w-f] z kolegami o 2-3 kategorie wagowe wyżej niż ja bywało dostać sierpem w skroń dużo czyściej i bez żadnego ślizgania - nie przerywaliśmy sparingu nie mówiąc już o jakimś k.o.
Owszem w szczękę, pod oczodół czy po serii ciosów w bańkę nie wiedziałem jak mam na imię, ale po takim ślizgaczu w skroń od gościa z tej samej kategorii wagowej?
Może i nie ustawione, ale na pewno nic do zachwycania. Równie dobrze mógłby się facet potknąć o własne nogi.
@ProfessorHix
Ustaw 2:12 i zobacz jak upada, sprawia wrażenie jakby się asekurował i kładł. Wiadomo teoria spiskowa.
Jak pisałem wyżej, trenowałem boks niedługo bo 2 lata i wiem, że czasem dziwny niepozorny cios ścina z nóg, ale litości to są twarde obite głowy nie amatorzy.
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Na sparnigach [bokserskich, w klubie nie w szatni po w-f] z kolegami o 2-3 kategorie wagowe wyżej niż ja bywało dostać sierpem w skroń dużo czyściej i bez żadnego ślizgania - nie przerywaliśmy sparingu nie mówiąc już o jakimś k.o.
Owszem w szczękę, pod oczodół czy po serii ciosów w bańkę nie wiedziałem jak mam na imię, ale po takim ślizgaczu w skroń od gościa z tej samej kategorii wagowej?
Może i nie ustawione, ale na pewno nic do zachwycania. Równie dobrze mógłby się facet potknąć o własne nogi.
@ProfessorHix
Ustaw 2:12 i zobacz jak upada, sprawia wrażenie jakby się asekurował i kładł. Wiadomo teoria spiskowa.
Jak pisałem wyżej, trenowałem boks niedługo bo 2 lata i wiem, że czasem dziwny niepozorny cios ścina z nóg, ale litości to są twarde obite głowy nie amatorzy.
-Otto von Bismarck
Proszę idź spać jutro będziesz musiał się spowiadać z tych kłamstw
Proszę idź spać jutro będziesz musiał się spowiadać z tych kłamstw
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów