Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ale tam fete ćpają jak pojebani
Muszą jeszcze czymś zapijać,bo jak inaczej.Łupież szatana i mocny alkohol,np. bimber.I nie ma chuja...
wypierdalac z tymi spierdolinami, kogo te gówna w ogóle obchodzą
Mnie kurwa, zapraszam do mnie do minska topolowa 10/23 nagramy cioto wlasny material
Mnie kurwa, zapraszam do mnie do minska topolowa 10/23 nagramy cioto wlasny material
No przeciez wlasnie napisal, ze NIKOGO nie obchodza te spierdoliny zalosnych baranow.
Do jakiego Mińska zjebie? Mazowieckiego? Na Białorusi?
I co, jak przyjedzie, to nagrasz "własny materiał"? Jak bierzesz do ryja?
Poziom sportowy: dno. Chłopaczki youtuberzy po paru tygodniach ćwiczeń, z czego część przez pół życia unikała ćwiczeń na WF, no cudów sie nie zrobi w miesiąc czy dwa.
Poziom trashtalku: słaby. Pierwszy lepszy przykład Parke, który tam poszedł dla jaj i tylko ośmieszył na konferencji ich "czempiona".
Sami zawodnicy: Jakieś kurwa youtubery i chuj wie kto, towarzystwo wzajemnej adoracji, nie licząc Bonusa czy Najmana, to nawet nie wiem z czego ci ludzie są znani. Część to jacyś youtuberzy czy tiktoki, część to jakaś patologia z programów jak warszaw szore gdzie ludzie rzygają i śpią we własnych rzygach.
No i najgorsze: To ciągłe pierdolenie że oni się ciężko przygotowują, trenują, że chcą dawać dobre widowiska, że może i nie są sportowcami, ale te gale zmierzają w stronę poziomu sportowego. Przecież to zwykłe pierdolenie dla pierdolenia.
Stoję pod blokiem.Dawaj kurwa na solo.
Ja to tak przypadkowo obserwuje, na szczęście chuj mnie obchodzi 99% ludzi z tych patomma, bo ni chuja nie wiem kto to jest, ale i tak nie potrafię zrozumieć fenomenu tego cyrku.
Poziom sportowy: dno. Chłopaczki youtuberzy po paru tygodniach ćwiczeń, z czego część przez pół życia unikała ćwiczeń na WF, no cudów sie nie zrobi w miesiąc czy dwa.
Poziom trashtalku: słaby. Pierwszy lepszy przykład Parke, który tam poszedł dla jaj i tylko ośmieszył na konferencji ich "czempiona".
Sami zawodnicy: Jakieś kurwa youtubery i chuj wie kto, towarzystwo wzajemnej adoracji, nie licząc Bonusa czy Najmana, to nawet nie wiem z czego ci ludzie są znani. Część to jacyś youtuberzy czy tiktoki, część to jakaś patologia z programów jak warszaw szore gdzie ludzie rzygają i śpią we własnych rzygach.
No i najgorsze: To ciągłe pierdolenie że oni się ciężko przygotowują, trenują, że chcą dawać dobre widowiska, że może i nie są sportowcami, ale te gale zmierzają w stronę poziomu sportowego. Przecież to zwykłe pierdolenie dla pierdolenia.
Sporo o nich wiesz jak na kogoś kto się nie interesuje...
Weź go kurwa nie strasz, za parę dni do szkoły idzie...
Nowego miszkania szuka już albo do Polski na borówki spierdolił xD
Przy okazji te pseudo organizacje typu fame czy high league zabierają widzów profesjonalnym galom z zawodowcami i profesjonalny sport cierpi. Ludzie oglądają te gale tylko dlatego że wcześniej paru pajaców się powyzywało i może beda 'dymy'. Nie wspominając że później każdy to znawca mma xD
wypierdalac z tymi spierdolinami, kogo te gówna w ogóle obchodzą
mnie
Nawet kurwą nie można cię nazwać!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów