Złożył się jakby dostał od jakiegoś zawodowego nakurwiacza
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
wrestling to nie sport
piłka nożna też nie
piłka nożna też nie
piłka nożna to pedalstwo a każdy kto gra w piłkę lubi possać fallusa
Dostał w nos i krwawił, co nie jest pokazane, no ale przecież porządny sadol jest nieczuły na ból
A mógł zabić.
Przecież symuluje tylko Barcelona!
W Anglii tylko najtwardsi twardziele!
W Anglii tylko najtwardsi twardziele!
youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
Co za pedalski sport i chuj że dostał w oko. Gram w kosza i takie sytuacje się zdarzały o wiele częściej i jakoś na parkiet nie upadałem z tego powodu i nie zwijałem się kulkę jak po rotacyjnym sierpowym w wątrobę. Marni kopacze. Szejkowie się cieszą bo wiedzą że dobry biznes na PN jest bo idioci oglądają i nawet korupcji nie widzą a sam szejk nawet nie wie co to spalony tylko się patrzy z uśmiechem jak mu zysk skacze w górę youtube.com/watch?v=uGFJGaamHu4 czy on po pierdolnięciu łokciem i upadku na parkiet leży 30 sekund i czeka na nosze? Oglądajcie dalej ten zjebany sport.
Kiedyś podobnie dostałem jak w siatkę grałem, centralnie z łapy w otwarte oko. Niby jakoś specjalnie nie bolało, ale mimowolnie od razu glebę z krzykiem zaliczyłem, podobnie jak sędzia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów