📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@opusative czarna to była twoja kuśka po nocce u kolegi z gimnazjum
@opusative twoje argumenty skończyły się w pierwszym poście, oups zapomniałem nigdy ich nie było, takżę wypier*alaj
gandohar9 napisał/a:
@opusative twoje argumenty skończyły się w pierwszym poście, oups zapomniałem nigdy ich nie było, takżę wypier*alaj
Do argumentów przydała by się hipoteza tudzież teza którą próbował bym udowodnić w sumie twoje zachowanie i ból dupy mogą być argumentem, hmy do tezy "polaczki próbują osiągnąć poziom intelektualny czarnych" Ty jesteś dowodem, że się da... A i zmień wiek w profilu...
Swoją drogą polecam
symfonię o której to wspominałeś
Nawet nie zauważyłem, że to ty podawałeś tytuł tworu tego czarnucha Yea men you ar gangsta
w sumie twoje zachowanie też może być argumentem do tego że jesteś debilem któy próbuje zabłysnąć w internecie, nie znasz się to na chuj pysk otwierasz i szczekasz? w ani jednym stopniu nie upodabniam sie do czarnych, ale podoba mi sie ich muzyka także powinno Cie to chuj obchodzić z resztą o gustach sie nie dyskutuje także nieskalany żadną mądrością chłopczyku odejdź
3 kop to nie knockout
gandohar9 napisał/a:
w sumie twoje zachowanie też może być argumentem do tego że jesteś debilem któy próbuje zabłysnąć w internecie, nie znasz się to na chuj pysk otwierasz i szczekasz? w ani jednym stopniu nie upodabniam sie do czarnych, ale podoba mi sie ich muzyka także powinno Cie to chuj obchodzić z resztą o gustach sie nie dyskutuje także nieskalany żadną mądrością chłopczyku odejdź
joł nygga
Dokładnie, tak jak napisał kanapkasmalec kop Pettisa nie zakończył się knockoutem (chociaż wyglądał mega efektownie). Co innego, że i tak dla tego pana walka była wygrana
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów