📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Przyznać się Sadole, któremu dygnął?
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To trzeba mieć IQ temperatury pokojowej żeby pierdolić coś o normalności będąc w samych majtach w środku miasta
Ja nadal nie rozumiem jak można wybrać meską dupę od jędrnych cycuszków i wilgotnej, smacznej cipeczki?
Normalny człowiek nie musi na każdym kroku udowadniać, że jest normalny.
"Bo jestesmy normalni" kurwa normalny chlop nie chodzi w slipach po miescie a jego dupa sluzy tylko do srania! Tfuu na was cioty, lgbt i inne chujostwa
W średniowieczu powywieszaliby ich, spalili i wystawiliby truchłana widok publiczny, a każdy obywatel by z radością na to patrzył. Dziś zawsze znajdzie się jakaś ciota, która takiego ścierwa będzie za wszelką cenę bronić. Ech, takie mamy czasy...
"Bo jesteśmy normalni", kurwa to wychodzi że ja jestem nienormalny bo lubię popatrzeć na dobrą Cipkę, na fajny cycuszek, jak to wynaturzenie jest normalne, to ja powinienem iść do wariatkowa . . .
Jesteście normalni No jak chuj. Normalnie dupa służy do stania.
SkyProph3t napisał/a:
W średniowieczu powywieszaliby ich, spalili i wystawiliby truchłana widok publiczny, a każdy obywatel by z radością na to patrzył. Dziś zawsze znajdzie się jakaś ciota, która takiego ścierwa będzie za wszelką cenę bronić. Ech, takie mamy czasy...
Powieszenie to prawidłowa reakcja. Ten ciota chodzi, jakby miał jeszcze dildo w dupie i mówi że jest normalny. Za rękę chce się trzymać, chuj jebany. Obciąć mu i jemu przyjacielowi pedałowi, zszyć razem i po zrośnięciu niech sobie tak chodzą. Zobaczylibyśmy czy by .u wtedy tego brakowało. Gdzie są pały aby rozjechać to analne towarzystwo. Za co płacę podatki?
SkyProph3t napisał/a:
Powieszenie to prawidłowa reakcja. Ten ciota chodzi, jakby miał jeszcze dildo w dupie i mówi że jest normalny. Za rękę chce się trzymać, chuj jebany. Obciąć mu i jemu przyjacielowi pedałowi, zszyć razem i po zrośnięciu niech sobie tak chodzą. Zobaczylibyśmy czy by mu wtedy tego brakowało. Gdzie są pały aby rozjechać to analne towarzystwo. Za co płacę podatki?
howke napisał/a:
Czego to pedalstwo chce? Tolerancji, akceptacji? I chce to uzyskać latając w stringach po ulicy…? Samo rżnięcie w odbyt to już dla nich za mało. Męska ciota potrzebuje się publicznego obnażać. Gonić pedalstwa z ulic!!!
Dokładnie, gonić.
A wystarczyło podłączyć prąd z trakcji nad ulicą pod szyny.
Jestem normalny! Co za kłamca jebany, dosłownie zresztą.
Jestem normalny! Co za kłamca jebany, dosłownie zresztą.
Ja tu mam kolegę pana od wywiadu.
Chłop jeśli się ma ochotę spotykać z chłopem to chuj mu w dupę, niech się spotyka. Mam wazniejsze sprawy na głowie nitż to czy kto sie z kim stuka.
Chłop jeśli się ma ochotę spotykać z chłopem to chuj mu w dupę, niech się spotyka. Mam wazniejsze sprawy na głowie nitż to czy kto sie z kim stuka.
no to tak, nie wrzucajcie wszystkich do kosza bo ja nie trzymam się za rękę i nie chodze na parady bo mam je gdzieś.
boli mnie na widok jak ci ludzie po prostu się obnażają i sam stwierdzam że to po prostu zboczuchy
a pozatym jest różnica między pedałem a gejem.. pedał był na filmie
boli mnie na widok jak ci ludzie po prostu się obnażają i sam stwierdzam że to po prostu zboczuchy
a pozatym jest różnica między pedałem a gejem.. pedał był na filmie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów