📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
kaelem napisał/a:
Jeżeli kiedyś spróbujesz, napisz nam. Pogratulujemy.
patrz, sam nie możesz i cieszysz się sukcesem innych. BRAWO!
venez77 napisał/a:
Czy jest na sali jakiś spec od czytania z ruchu warg? Ciekawe, co jej powiedział?
Mogę tylko strzelać że to:
Mam znajomego który całkowicie nie przejmował się koszem od dziewczyn. Przychodził do knajpy widział ładną laskę podchodził przedstawiał i wprost mówił że ma wolną chatę czy chce z nim iść. W większości dostawał kosza czasem nawet liścia, wtedy szukał następną i tak w koło ale zawsze coś zaruchał.
mesjans napisał/a:
Mam znajomego który całkowicie nie przejmował się koszem od dziewczyn. Przychodził do knajpy widział ładną laskę podchodził przedstawiał i wprost mówił że ma wolną chatę czy chce z nim iść. W większości dostawał kosza czasem nawet liścia, wtedy szukał następną i tak w koło ale zawsze coś zaruchał.
To "coś", to pewnie kot albo inne futerkowe.
TranzystorWyklęty napisał/a:
To "coś", to pewnie kot albo inne futerkowe.
Niekoniecznie. Jeśli masz skuteczność podrywu na poziomie 10% i zagadujesz do 10 lasek powyżej akceptowalnego poziomu urody, to wyrwiesz jedną. Jak masz skuteczność 2% ale zagadasz do 100, to wyrwiesz dwie.
pytolsky napisał/a:
Niekoniecznie. Jeśli masz skuteczność podrywu na poziomie 10% i zagadujesz do 10 lasek powyżej akceptowalnego poziomu urody, to wyrwiesz jedną. Jak masz skuteczność 2% ale zagadasz do 100, to wyrwiesz dwie.
weź tu tego nie pisz bo dal tych stuleji sekst o jest jakiś święty graal. coś nieosiągalnego
szanuję kolegę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów