Z powodów religijnych uczeń odmówił uciskania ręki, ani jakiegokolwiek kontaktu fizycznego z dyrektorką kobietą.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tia, ręki to nie poda bo allah, ale zgwałcić i zamęczyć w kilku taką białą europejkę, to zawsze chętni.
tfu im w ryje.
tfu im w ryje.
SantaMaria napisał/a:
ale masz pedalski avatar XD
to tak specjalnie żeby cie ślepia bolały moherze
To takie histeryczne wybielanie się polskich praawackich knurów z bebechami do kolan i zakolami na pustych łbach.
Tymczasem statystyki mówią jasno o cebulowym kalifacie świętojebliwych podludzi:
"Według policyjnych statystyk co roku w Polsce do gwałtów dochodzi od 1800 do 2300 razy. Z kolei ze statystyk Niebieskiej Linii wynika, że rocznie ofiarą gwałtu pada 30 tys. polskich kobiet."
Tymczasem statystyki mówią jasno o cebulowym kalifacie świętojebliwych podludzi:
"Według policyjnych statystyk co roku w Polsce do gwałtów dochodzi od 1800 do 2300 razy. Z kolei ze statystyk Niebieskiej Linii wynika, że rocznie ofiarą gwałtu pada 30 tys. polskich kobiet."
dlaczego pod tym klipem (poza faktem ze to sadol) sa w ogole jakies kontrowersje? przeciez gdyby jakas typiara nie chciala podac reki dyrektorowi wszyscy mieli by na to wyjebane
bleblebator1 napisał/a:
tradycją jest, że w części krajów przy okazji uroczystości, jak kobiety wręczają jakieś nagrody, dyplomy, dokumenty to ściska się jej rękę. Jeżeli tego nie szanujesz, to wypierdalać do swojego zasranego kurwidołka. Czy pojedziesz do mekki, staniesz koło obeliska czegoś tam i będziesz sobie sączył piwko?
widzę, że nie dotarło to co wcześniej napisałem, a powtarzał się nie będę. zafixuj się w tych innych krajach i dalej sobie żyj tak tłumacząc. norweg nie podał ręki norweżce, więc o czym ty pierdolisz z kulturami innych krajów?
No ja pierdolę, a co to jej się wydaje, ze on ma jakiś obowiązek obściskiwania się z nią, czy co? Jak sobie nie życzy (i chuj jej do tego z jakich powodów) to sobie nie życzy i koniec.
bleblebator1 napisał/a:
tradycją jest, że w części krajów przy okazji uroczystości, jak kobiety wręczają jakieś nagrody, dyplomy, dokumenty to ściska się jej rękę. Jeżeli tego nie szanujesz, to wypierdalać do swojego zasranego kurwidołka. Czy pojedziesz do mekki, staniesz koło obeliska czegoś tam i będziesz sobie sączył piwko?
polaki mają mentalność niewolnika tak samo jak ruscy... Gościu odbiera jakiś tam dyplom a ona go na niego z łapami a on kurwa co? Może się jej brzydzi może nie chce jej dotykać bo ma dziewczynę. Co to jest że dyrektorka chce kontaktu fizycznego a uczeń musi to dać a jak nie to wypierdalać. Pewnie dzieci mieć nie będziesz ale może twoja córka nie zrobi lachy jakiemuś nauczycielowi kiedyś i za to nie zda ale by były jaja i wtedy nauczyciel powie wracaj do tego gówno domku 4-lata nauki poszło na marne a trzeba było pociągnąć Życzę tobie tego samego co ty temu gościowi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów