Norweski Mors czym może nas jeszcze zaskoczyć?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Pod koniec filmu założył sobie homonto tylko na pole zapomniał pójść.
Po prostu nie mam pojęcia jak można zrobić tak zajebisty błąd w najbardziej popularnym polskim słowie. A zwłaszcza tutaj.
nie takie akcje się przy wódzie robiło;D
raziel331 napisał/a:
Po prostu nie mam pojęcia jak można zrobić tak zajebisty błąd w najbardziej popularnym polskim słowie. A zwłaszcza tutaj.
Wstyd, że tak napisał, mimo, że używa najlepszego narzędzia do przeglądania stron.
Czy w Polsce sprzedają gdzieś wódkę Vikingfjord? Bo widzę ,że niezłe jazdy po tym gównie.
oo.. dobry skurwesyn
Już kur... wiem czemu w Norwegii, jest drogi alkohol, oraz czemu nie jest jak u nas, że można go kupić ile się chce. Oni po prostu mają za ostre kolby:)
zdecydowanie potrzeba nam tu takich więcej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów