Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up
narcyzm, ponieważ nie jestem zainteresowany osiągnięciami "naszych" w sporcie, który kompletnie mi zwisa? Mhm, ok.
Ty z pewnością kibicujesz polskiej reprezentacji w KAŻDYM możliwym sporcie i o wszystkim wiesz, bo tylko dzięki temu nie jesteś narcyzem?
Masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem - to znaczy wyciągasz pojedyncze zdanie z wypowiedzi i traktujesz je jako jej sens. Pewnie dlatego tobie podobni ciągle narzekają, że media kłamią (choć media robią to samo - to znaczy, odnoszą się w swoich komentarzach do części, nie do całości - a to ze względu na takich bystrzaków jak ty).
Napisałeś: "to jest właśnie normalna postawa". Ja odpowiedziałem, parafrazując: "wszystko co robisz ty i każde zachowanie zgodne z twoimi poglądami, uważasz za normalną postawę. Dlatego jesteś narcyzem - nie dopuszczasz myśli, że to jednak ty jesteś "nienormalny"".
Reasumując: gdybym był tobą, powiedziałbym: "każdy normalny człowiek śmieje się z 606." Ale jestem sobą, dlatego mówię: "istnieje taki zbiór w zbiorze wszystkich ludzi, którego każdy desygnat - człowiek śmieje się z 606" (użyłem języka quasi-formalnego, byś tym razem nie wyciągnął mylnych wniosków).
Sezonowi fani Justyny zapomnieli jak rzucali na nią kurwami po porażce z Bjoergen.
Jak Kowalczyk wyzywała Marit w TV za wpierdalanie sterydów (co jej udowodniono) to żałosne polaczki wyzywały ją od zawistnych polskich kurw. Teraz wygrała i wszyscy ją kochają.
Pozdrawiam normalnych fanów i kibiców, nie tylko Justyny.
Tylko nie żałosne polaczki, zjebany baranie!
Tylko nie żałosne polaczki, zjebany baranie!
Kiedy to prawda tłuku pierdolony. Prawdziwy Polak albo kibicuje albo ma to w dupie, a tylko jebany żałosny polaczek może wyzywać swoich reprezentantów.
Prawda jest taka, że Justyna na tych Igrzyskach nic nie musiała, zostałaby nadal wspaniałą zawodniczką nawet gdyby w Soczi nie zdobyła żadnego medalu. Osiągnęła już wszystko. Wkurwiali mnie wielcy eksperci, którzy wymagali od niej medalu, pojebańcy. Pięknie Justyna wypowiedziała się o wszystkich "ekspertach" w wywiadzie po biegu. Pokazała, że jest naprawdę WIELKA.
Polaczki pewnie mysla, ze wszystkie biora sterydy, ale "nasza justysia" jest czysta
W dzisiejszym sporcie zawodowym już nawet golfiści nie są czyści, liczy się tylko hajs i pożywka dla ciemnej masy.
Jednak Justyna pobiegła i wygrałą, brawo jej za to
A co do zwycięstwa sprzed paru dni, szacuneczek
Rozumiem, że jak mam wyjebane od początku do końca, to nadal cieszę się u Ciebie szacunkiem. ^^
Sezonowi fani Justyny zapomnieli jak rzucali na nią kurwami po porażce z Bjoergen.
Jak Kowalczyk wyzywała Marit w TV za wpierdalanie sterydów (co jej udowodniono) to żałosne polaczki wyzywały ją od zawistnych polskich kurw. Teraz wygrała i wszyscy ją kochają.
Zgadzam się, tak jest z każdą dyscypliną. Jak Żyle dobrze szło, to go wszyscy kochali, bo "fajeczka i do przodu", a teraz jak nie ma formy i błyszczy tylko w reklamach, to hejt że jest hujowy i że organizuje spory w drużynie, bo Kamil ma złoto.
A Justynka jest hipokrytką, bo wypominając Bjoergen branie sterydów chyba zapomniała jak ją samą zdyskwalifikowali. I tak samo kibice Kowalczyk. Norweżki oszukują, biorą sterydy i nie wiadomo co jeszcze, a Justynka jest święta.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów