Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Maski nie chronią ciebie przed zarażeniem, one chronią innych przed bezobjawowymi nosicielami, jak masz wirusa i parskniesz albo się osmarkasz to zostanie więcej w masce i nie leci tak daleko.
No kurwa debil.... ciekawe po co lekarze noszą je w szpitalach??
wyborcy pis na jednym filmiku. Pijaki, kler i emeryci.
I ogólnie idioci.
Czyli w zasadzie ten sam typ ludzi co wyborcy PO PSL SLD.
Homo NieSapiens
Po chuj kurwa jeździcie SAMI w samochodzie w tych kurwa maskach i rękawiczkach ? No kurwa jak mijam takich ludzi to nie jestem w stanie tego sobie wytłumaczyć. Jedyny powód jaki zdołałem sobie znaleźć to taki, że jadą nie swoim autem i żeby go nie skazić to jadą w tych jebanych maskach i rękawiczkach... No nie wiem, jeżeli ktoś zna inny powód to uświadomcie mnie proszę, bo widocznie za głupi jestem - dzięki !
To ten Pisowski rząd właśnie wam załatwił, ze macie jedna z lepszych sytuacji w europie pod względem ilosci zakażeń i śmiertelności tej pandemii. Inaczej byście smieszkowali jakby wam matka już w trumnie leżała w wojskowej kostnicy na lotnisku a stary pod respiratorem (tym z pediatrii od Owsiaka)
Poczekajmy jeszcze kilka tygodni na takie oceny sytuacji. A co się z gospodarką stanie to jeszcze inna kwestia.
Albo przeleci przez maseczkę.
Test różnych masek na filmie.
bardzo naukowy
ja im wierze
Ja pierdole to jest tak daremne i żenujące że kurwa nie ma pytań.
Czy antyPISiorów naprawde nie stać na nic więcej?
Przecież to w większości marne prowokacje trolli opłacanych z 2mld PLN żeby obrzucić błotem każdego, kto myśli inaczej niż partia.
To ten Pisowski rząd właśnie wam załatwił, ze macie jedna z lepszych sytuacji w europie pod względem ilosci zakażeń i śmiertelności tej pandemii. Inaczej byście smieszkowali jakby wam matka już w trumnie leżała w wojskowej kostnicy na lotnisku a stary pod respiratorem (tym z pediatrii od Owsiaka)
Widzę, że dzienna dawka TVP przyjęta. Pacjent nie wykazuje żadnych oznak myślenia
Przecież to w większości marne prowokacje trolli opłacanych z 2mld PLN żeby obrzucić błotem każdego, kto myśli inaczej niż partia.
Ja pierdolę. Mistrz intelektu.
No kurwa debil.... ciekawe po co lekarze noszą je w szpitalach??
No właśnie po to, żeby nie chuchać na innych. Mają kontakt z ogromną liczbą pacjentów i jeśli lekarz jest chory to może pozarażać wszystkich... debilu. Zresztą lekarz opiekujący się chorym na KV powinien ją zmieniać co 10-15 minut.
Żeby ochronić się na 100% przed tym wirusem musiałbyś mieć maskę która zakrywa całą twarz (bo oczy to też wrażliwy obszar) z własnym źródłem tlenu.
Ja pierdole to jest tak daremne i żenujące że kurwa nie ma pytań.
Czy antyPISiorów naprawde nie stać na nic więcej?
Niech jeszcze raz zobaczę polityczny komentarz na sadisticu to mnie kurwa krew zaleje .
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów