Wiem, że nie sadystyczne ale łezka się w oku kręci
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Gry z Pegazusa były spoko, ale jeszcze lepsze były na Amstrada, moje ulubione to Fruity Frank i Galaxia, na filmikach z youtube'a grają jakieś sieroty, mi obie te gry znacznie lepiej szły, ale to pewnie dlatego, że naprawdę dużo w nie tłukłem jako dzieciak.
4:55 co to za gra?
sakara87 napisał/a:
nie ma tanków, nie ma dizzy' ego, Double Dragona 3 (taaaaaaaak, była taka gra), Pluton'a, myślałem że Prince of Persia pójdzie w zapomnienie ale 5 sec. wstawka się pojawiła, wogóle to pełno opuszczonych tytułów do kurwy nędzyTanki to kurwa gdzie są? Jestem oburzony.
jak nazywa się gra z tym motorkiem na początku i ten hockey ?
sakara87 napisał/a:
W Iraku nortus.pinger.pl/m/839823/co-robia-amerykanskie-wojska-w-iraku%3FTanki to kurwa gdzie są? Jestem oburzony.
Brakuje tez Goal 3 i Kota Feliksa ;D Kiedyś to były czasy a nie terazj jakies cryzisy na sprzecie bo gra nie chodzi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów