📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
🔥
Zjazd rowerzystów
- teraz popularne
🔥
Paniusia z pieskiem w biedrze
- teraz popularne
Ja pierdole już się zaczyna.
Z żony Piłsudskiego byście się też śmiali, gdyby owaką miał w dzisiejszych czasach i rozpoczynał kadencje?
Chciałbym widzieć wasze żony, jak będę w jej wieku, w tedy byście już tak się nie lali, chyba, że ktoś jest hipokrytą, albo będzie miał szczęście...
Z żony Piłsudskiego byście się też śmiali, gdyby owaką miał w dzisiejszych czasach i rozpoczynał kadencje?
Chciałbym widzieć wasze żony, jak będę w jej wieku, w tedy byście już tak się nie lali, chyba, że ktoś jest hipokrytą, albo będzie miał szczęście...
Lepsza taka I Dama niż kot...
Arystokrata napisał/a:
hmm przyrównanie Piłsudskiego do Bronka to ciężka przesada
@up
A tak w ogóle to wole Pierwszą Damę niż pierwszą kotkę.
A tak w ogóle to wole Pierwszą Damę niż pierwszą kotkę.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów