📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
dotrwałam do 0:30 min... dalej nie mogłam tego słuchac ani ogladac
piwa nie będzie, bo filmik za bardzo wkurwiający
piwa nie będzie, bo filmik za bardzo wkurwiający
Według mnie jest on artystą, który zapoczątkował nową erę w beatboxie.
Teraz ludzie będą częściej słuchać xD
Ja to wyłączyłem po 0:43...
Teraz ludzie będą częściej słuchać xD
Ja to wyłączyłem po 0:43...
To teraz małe zdziwko dla niektórych
Andrew Michael "herman" Milonakis (born January 30, 1976) is a Greek-American comedian and actor who played the role of a young boy on his television show, The Andy Milonakis Show, which was played on MTV and MTV2 channels.
Milonakis does have a growth-hormone condition that gives him the voice and appearance of someone much younger than he is, when in fact he is fully matured
34 lata z twarzą dziecka... sick. Podstępny byłby z niego pedofil ;f
Andrew Michael "herman" Milonakis (born January 30, 1976) is a Greek-American comedian and actor who played the role of a young boy on his television show, The Andy Milonakis Show, which was played on MTV and MTV2 channels.
Milonakis does have a growth-hormone condition that gives him the voice and appearance of someone much younger than he is, when in fact he is fully matured
34 lata z twarzą dziecka... sick. Podstępny byłby z niego pedofil ;f
udało mi się obejrzeć do końca--teraz idę się wieszać (dla pewności odkręcę też gaz)
Tomash1 napisał/a:
na początku on mówi "this is a retarded beatbox"?
Freaqs napisał/a:
Tomash1@
Dokładnie. Tylko, że cała zgraja ludzi myśli, że on to robi na serio. Cóż - skutki nie chodzenia do szkoły.
retarded faktycznie oznacza 'opóźniony (umysłowo)', ale w języku potocznym też 'wspaniały' xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów