Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten za nim dzień wcześniej przeżył to samo i łeb już obandażowany.
Aaa Czyli dzień jakco dzień
LPG jebło panie na 100%, teść też tak miał w lublinie.
Aż mu kuboty wyjebało przez okno.
W dupie tobie jeblo. Jakby LPG jeblo.to by szyby na zewnątrz leciały, a nie do środka. Poza tym LPG by jeblo od razu, a nie po kilku sekundach od odpalenia zapałki.
Patrzy zrezygnowany jak wagon stacza się gdzieś w pizdu, i wykorzystuje czas żeby się zaciągnąć. Kontener jebnął w końcu w jakieś chaszcze i zarył wywalając palacza. Wyrwany ze snu pacjent z kompresem na głowie wygląda ze zdziwieniem, ale już pędzi do niego doktor.
W szkole pani nie uczyła, że "chuj" się pisze a nie "huj"? Lekcje odrabiaj gamoniu bo koniec roku i tatko znowu bić będą.
Dużo wiesz o hujach widzę. Gratulacje pedale
Co my tu mamy. Koleś kieruje jakimś mobilnym hotelem dla inżynierów. Zapala papierosa i nie zauważa, że o coś zapierdolił.
Patrzy zrezygnowany jak wagon stacza się gdzieś w pizdu, i wykorzystuje czas żeby się zaciągnąć. Kontener jebnął w końcu w jakieś chaszcze i zarył wywalając palacza. Wyrwany ze snu pacjent z kompresem na głowie wygląda ze zdziwieniem, ale już pędzi do niego doktor.
Z tym, że patrzy to nie byłbym taki pewien. Z tego co widzę, to z oczodołów leci mu po wybuchu krew. Do tego przecięta szyja i skalp na głowie. Gość jest trupem
W dupie tobie jeblo. Jakby LPG jeblo.to by szyby na zewnątrz leciały, a nie do środka. Poza tym LPG by jeblo od razu, a nie po kilku sekundach od odpalenia zapałki.
Poważnie taka niedojebana jesteś, że żartu nie przykminiłaś, czy kontynuujesz sarkazm i się nabrałem jak dziecko?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów