Calkiem niezła interpretacja muzyki ... w zasadzie 'ciekawe' jakby wyglądał ŁIKEND, w interpretacji tego Pana.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niech se beszta Fluxa, Skrillexa.... ale od Knife Party, Datsika i Excisiona niech się odpierdoli
Jebać was hejty!
Jebać was hejty!
a mi tam się podoba, i chuj.
"nowa generacja muzyki" ? po tytułach widzę że tu żadnej muzyki nie ma
Każda szmata która nie akceptuje innych gatunków muzyki niż swój ukochany, powinna wyłapać z miejsca soczystego kapcia na mordę.
Tak poważnie, słucham jednego, ale jebie mnie czego kto inny słucha i nie komentuje tego w jakikolwiek sposób, a co dopiero w tak agresywny.
Z ryja widać ze ta p*zda z filmu słucha jakiś ameliniów, ale jebie mnie to i nie mam zamiaru ingerować w jego prywatność.
Muzyka, jaka by nie była, ma pobudzać hormony szczęścia, aby człowiek czuł się lepiej. Skoro są różne gusta, to i typy muzyki są różne.
Jebać hejtów, tych tutejszych i tych którzy tego nie przeczytają.
Tak poważnie, słucham jednego, ale jebie mnie czego kto inny słucha i nie komentuje tego w jakikolwiek sposób, a co dopiero w tak agresywny.
Z ryja widać ze ta p*zda z filmu słucha jakiś ameliniów, ale jebie mnie to i nie mam zamiaru ingerować w jego prywatność.
Muzyka, jaka by nie była, ma pobudzać hormony szczęścia, aby człowiek czuł się lepiej. Skoro są różne gusta, to i typy muzyki są różne.
Jebać hejtów, tych tutejszych i tych którzy tego nie przeczytają.
Chłopak się wydurnia i całkiem dobrze mu to wychodzi, bo można się z tego pośmiać. Nie wiem skąd ta nienawiść. Chyba każdy z Nas ma w sobie jakiś pierwiastek popierdoleńca, tylko nie każdy wrzuca go do neta. Filmik nie oznacza, że koleś zawsze się tak zachowuje.. Nie znasz go, a oceniasz, więc spierdalaj.. tylko chyba nie masz dokąd, bo Polska to idealne miejsce dla takiego hejtera jak Ty.
Ktoś jeszcze potrzebuje dowodu na fakt, że człowiek pochodzi od małpy, czy to nagranie wystarczy?
ciekawe z którego psychiatryka spierdolił
@maxiking Słuchaj synek. Za moich czasów taki pajac dostałby klapsa w zęby, poszedł popłakać i więcej się z takim gównem nie wychylał. A teraz nastały takie czasy, że wyznacznikiem zajebistości jest stopień popierdolenia. Im bardziej jesteś popierdolony tym jesteś wyżej w hierarchii pojebańców. I internet zajebany filmikami gracjanów, waszekG, luntków i innych, którzy jedyne co mają do pokazania to stopień swojego debilizmu. Co najgorsze to się podoba i na to jest popyt.
Kiedyś, żeby być kimś, trzeba było być kimś Na tytuł gwiazdy, czy idola trzeba było zapracować. A teraz? - a teraz wystarczy wygrać jakiś program albo nakręcić filmik w którym pokazujesz, że jesteś bardziej pierdolnięty niż reszta i już
jesteś kurwa GWIAZGA_SUPERSTAR_CELEBRYTA_WOW!
Idiokracja rośnie w siłę.
A jak widzę jaki jesteś pełen podziwu dla jego kunsztu i warsztatu artystycznego to mnie po prostu kaftan zaczyna uciskać.
Ja pierdole... Już widzę jak za kilka lat gimbusy będą wybierać prezydenta. Nasz kandydat jest najlepszy bo potrafi głośno bekać! albo Nasz jestlepszy bo długo i głośno pierdzi!
Kiedyś, żeby być kimś, trzeba było być kimś Na tytuł gwiazdy, czy idola trzeba było zapracować. A teraz? - a teraz wystarczy wygrać jakiś program albo nakręcić filmik w którym pokazujesz, że jesteś bardziej pierdolnięty niż reszta i już
jesteś kurwa GWIAZGA_SUPERSTAR_CELEBRYTA_WOW!
Idiokracja rośnie w siłę.
A jak widzę jaki jesteś pełen podziwu dla jego kunsztu i warsztatu artystycznego to mnie po prostu kaftan zaczyna uciskać.
Ja pierdole... Już widzę jak za kilka lat gimbusy będą wybierać prezydenta. Nasz kandydat jest najlepszy bo potrafi głośno bekać! albo Nasz jestlepszy bo długo i głośno pierdzi!
Chyba ma okres.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów