📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Robsajson napisał/a:
Kurwa.Nie dość, że małpa to jeszcze pedał
Moim zdaniem to przede wszystkim debil- w najbardziej korzystnym przypadku, zresztą jakiś rodzaj upośledzenia ewidentnie rysuje się na jego mordzie.
Kolorowi są z natury muzykalni, ten wydziera się jak małpa w czasie godów, dlatego musi być jakiś "wybrakowany"...
Ale wy pierdolicie.
Chłopak trafnie określił swym performensem kondycję sztuki (bezsłownie, a przekaz i małpa zrozumie; no, może nie użytkownik sadistic.pl), a wy jeszcze wyzywacie go pedałów... Kurwa, wysoka izbo elity sadistica, weźcie się opanujcie ze swym niemyśleniem (to jest chyba proces)! On sam się śmieje z tego przez was zdiagnozowanego pedalstwa muzyki pop...
Chłopak trafnie określił swym performensem kondycję sztuki (bezsłownie, a przekaz i małpa zrozumie; no, może nie użytkownik sadistic.pl), a wy jeszcze wyzywacie go pedałów... Kurwa, wysoka izbo elity sadistica, weźcie się opanujcie ze swym niemyśleniem (to jest chyba proces)! On sam się śmieje z tego przez was zdiagnozowanego pedalstwa muzyki pop...
Kurwa kto wypuścił tą małpę z zoo
Zabawny murzynek. Po ile tacy stoją na ebayu?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów