wspaniały układ taneczny i genialny wątek miłosny to wszystko dostajemy od młodzieżowej formacji sparks. Gnać do sklepu po płyty.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
szkoda że nie ma ujemnych piw bo z checia za to dziadostwo bym przyfasoli z 10 takich!
WTF z tobą kolego ? dzieci maja jakas pozytywna zajawke i robia to jak umieja z pomoca doroslych, ktorzy nie maja sprzetu ani umiejetnosci -ale serce.
A moze Cie to dziwi bo nie ćpają, nie chleją i nie siedzą przed kompem 24/7 jak Ty ?
pff
WTF z tobą kolego ? dzieci maja jakas pozytywna zajawke i robia to jak umieja z pomoca doroslych, ktorzy nie maja sprzetu ani umiejetnosci -ale serce.
A moze Cie to dziwi bo nie ćpają, nie chleją i nie siedzą przed kompem 24/7 jak Ty ?
pff
a mi się podoba;D
dobra nuta
wygląda jak wygląda ... a kasa leci
One wyrosną na solarystyczne egoistyczne su.i a on na pedantycznego cio.owskiego pedzia ... chociaż może i nie koniecznie piwa nie stawiam bo zmarnowałem aż kilka minut oglądając to ... COŚ
One wyrosną na solarystyczne egoistyczne su.i a on na pedantycznego cio.owskiego pedzia ... chociaż może i nie koniecznie piwa nie stawiam bo zmarnowałem aż kilka minut oglądając to ... COŚ
kurwa, jebani krytycy muzyczni wszyscy. Krawczyk kurwa na weselach zaczynał i do kotleta grał, jakbyście zobaczyli pierwsze nagrania AC/DC to byście napisali, że takiego gówna byście nie słuchali nawet, gdyby wam za to zapłacili. Ogarnijcie się trochę, nie znaczy, że jak wy jesteście szarzy, nie wyróżniacie się, nigdy sami na nic nie wpadliście nowatorskiego, bo "co by kumple powiedzieli" i siedzicie sobie na dupskach za monitorem, że wszyscy są tacy ludzie. Już i tak osiągnęli więcej od was, bo odważyli się coś zrobić i wcale nie muszą zostać przyszłymi gwiazdami estrady, bo to nie to chodzi. Młodzi lubią śpiewać, robią to i chuj.
Marbi widać nie wie czym jest IRONIA!!!!!!!!
Z drugiej strony to tylko kurwa POP i tak gówno...
Z drugiej strony to tylko kurwa POP i tak gówno...
Yammi! Zapisane do fap folderu!
Abra napisał/a:
JEST GŁÓWNA bravo dla adminów i modernatorów czy miłość znajdzie mnie tatayaya ...
Witamy zioma z demotów...
PS. Na stronie ich stronie znalazłem:
Sparks napisał/a:
Kielecka Formacja Młodzieżowa SPARKS otrzymała Złotą Płytę za sprzedaż ponad 25 tysięcy egzemplarzy
płyty pt. „Koncert na dwa serca”. 21 grudnia 2008 roku młodziutka formacja SPARKS otrzymała
wielką nagrodę za swoją debiutancką płytę. Nastąpiło to na dużej scenie Kieleckiego Centrum Kultury
przed występem światowej sławy tenora MARKA TORZEWSKIEGO z zespołem.
Zespół SPARKS wykonał specjalnie przygotowaną mieszankę przebojów muzyki klasycznej.
Yeah!
Nieoficjalnie dowiedziałem się, że jedna z tych dziewczynek jest córką jakiegoś urzędasa z Kielc - podobno to jej w sporym stopniu pomogło odnieść sukces
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów