Wszystko na obrazku.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
@Szron, ty nawet klapek nie masz, bo nie potrzebujesz. Jesteś całkowicie niewidomy. Wybacz, ale rozmawianie z tobą o UE, ZSRR, polityce i ekonomii, to jak rozmawianie ze ślepym o kolorach
Podkreślenie w swojej wypowiedzi "prawie" nic nie zmienia.
A rozglądanie dookoła nic nie da, bo gówno widać. Człowiek widzi tyle co srają dookoła niego. Ja mogę ponarzekać na prezydenta w swoim mieście, bo bezpośrednio widzę co robi, ale żeby pogadać o Tusku trzeba coś przeczytać. Gazetę czy coś.
Nie wspominając o ZSRR, bo tu bez książki się nie obędzie.
W każdym razie jak będziesz miał jakiś ciekawy argument, pisz.
Pozdrawiam.
Podkreślenie w swojej wypowiedzi "prawie" nic nie zmienia.
A rozglądanie dookoła nic nie da, bo gówno widać. Człowiek widzi tyle co srają dookoła niego. Ja mogę ponarzekać na prezydenta w swoim mieście, bo bezpośrednio widzę co robi, ale żeby pogadać o Tusku trzeba coś przeczytać. Gazetę czy coś.
Nie wspominając o ZSRR, bo tu bez książki się nie obędzie.
W każdym razie jak będziesz miał jakiś ciekawy argument, pisz.
Pozdrawiam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów