Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bierdol 2017-11-24, 20:41 1
Czemu ten pies jest bez smyczy, a ?
Zgłoś
biala20 2017-11-24, 21:20 2
bocianoff napisał/a:

@biala

Idę o zakład, że Twój kot liże Ci cipsko.

Od lizania cipy mam Twojego starego! Kolejny psiarz, ludzki podgatunek...
Zgłoś
H................o 2017-11-24, 22:12
Dobry ten kundel,wjebał się w niego jak dzik w sosne i jeszcze przeżył.
Zgłoś
triball 2017-11-25, 0:58 1
Jazda to by była, gdyby odwrócić proporcje i taka kotka była jedna, a z drugiej strony wypuścić z 10 burbull'i Generalnie, to te koty są głupie jak but i dlatego nie potrafiły załatwić sprawy... Co innego taki boerboel.

2.bp.blogspot.com/_LDH5Ir9XXcM/Rrr7nUTcp2I/AAAAAAAAAOk/VM-zt0Oc1Cc/s40...

i.pinimg.com/736x/9d/2d/59/9d2d59345fbd61d992ac90ab8c89a0c8--mastiff-b...
Zgłoś
Nert 2017-11-25, 3:17
@biala20 kolejna spierdolona kociara której nikt nie chce?
Zgłoś
rbQ321 2017-11-25, 4:52
triball napisał/a:

Jazda to by była, gdyby odwrócić proporcje i taka kotka była jedna, a z drugiej strony wypuścić z 10 burbull'i Generalnie, to te koty są głupie jak but i dlatego nie potrafiły załatwić sprawy... Co innego taki boerboel.

o kurwa. Możesz coś więcej na pw o tych psach napisać? Bo po treści posta sądzę, że naczytałeś się ostro albo posiadasz.
Zgłoś
Apolityczny 2017-11-25, 10:47 1
triball napisał/a:

Wątpię, żeby zajebały lwicę, nawet w 10 szt., co najwyżej by ją trochę potarmosiły aż uciekła by na drzewo, poza tym wielkie koty walczą metodycznie tj. przewracają lapą i chwytają za gardło a pies tylko się rzuca i gryzie gdzie popadnie. Do tego ma jeszcze pazury i doświadczenie w tego typu sytuacjach, także gdyby poszczuć ją tymi boerboel to pewnie ze 2 by zadusiła a przed resztą wyjebała na drzewo. Dorosły lew natomiast zajebałby je wszystkie w klika minut, tak jak robi to z hienami.
Zgłoś
triball 2017-11-25, 12:09
@ Apolityczny

Lew na drzewie to dość oryginalna koncepcja. Te zwierzęta są zby ciężkie i to, że lew wlazł na drzewo jest ewenementem godnym zdjęcia w National Geographic.

Natomiast imho dorosły lew, który radzi sobie z 10 głodnym, ważącym po 50 kg hienami, niekoniecznie byłby w stanie poradzić sobie z 10 wyszkolonymi do polowania na drapieżniki / ochrony posiadłości psami, ważącymi po 80-90 kg. Przykładowo dogi argentyńskie bez problemów są używane do polowań na pumy - a przecież są prawie o połowę mniejsze od boerboela.

@rbQ321

Nie mam, bo nie mam warunków. Boerboel, czyli inaczej mastif południowoafrykański, to u nas dość rzadka rasa, niemniej pojawia się na wystawach. Hodowle w PL też już są. Informację bez problemów znajdziesz u Wujka Google.
Zgłoś
Apolityczny 2017-11-25, 14:12 1
triball napisał/a:

@ Apolityczny

Lew na drzewie to dość oryginalna koncepcja. Te zwierzęta są zby ciężkie i to, że lew wlazł na drzewo jest ewenementem godnym zdjęcia w National Geographic.

Natomiast imho dorosły lew, który radzi sobie z 10 głodnym, ważącym po 50 kg hienami, niekoniecznie byłby w stanie poradzić sobie z 10 wyszkolonymi do polowania na drapieżniki / ochrony posiadłości psami, ważącymi po 80-90 kg. Przykładowo dogi argentyńskie bez problemów są używane do polowań na pumy - a przecież są prawie o połowę mniejsze od boerboela.

@rbQ321

Nie mam, bo nie mam warunków. Boerboel, czyli inaczej mastif południowoafrykański, to u nas dość rzadka rasa, niemniej pojawia się na wystawach. Hodowle w PL też już są. Informację bez problemów znajdziesz u Wujka Google.

Lwice dość często uciekają na drzewo np. gdy nie radzą sobie z hienami. Natomiast lew na drzewo nie spierdala bo nie musi, jest w Afryce największym drapieżnikiem lądowym ważącym do 250 kg z którym żaden tamtejszy drapieżca nie odważy się podjąć bezpośredniej konfrontacji i jakoś nie widzę nawet największych psów w starciu z nim, choćby nie wiem ile ich było i jakkolwiek byłyby one do takich walk szkolone. Nikt chyba nie próbował szczuć mastyfów na lwy czy tygrysy, bo każdy dobrze wie, że poniósłby wtedy spore straty w psach. Puma to co innego, jest znacznie lżejsza od lwa (śr. 40-60 kg) i mastyf czy kilka dogów argentyńskich mogłoby sobie z nią poradzić.
Zgłoś
X................3 2017-11-25, 14:44
Boję się cokolwiek napisać, bo zaraz jakiś elokwentny internetowy bandyta mnie zruga za moje poglądy.
Zgłoś
janlew 2017-11-29, 10:21
Cytat:

Po to jest pies by go puszczać na inne zwierzęta, czy ludzi

overgod napisał/a:

Na podstawie tych wypowiedzi oceń swój wiek.

Oceniam - dorosły człowiek.
Dorosłemu człowiekowi pies służy do ochrony własności, przed ludźmi i zwierzętami. Widzę lisa lub złodzieja spuszczam psa z łańcucha.
Zoofil, odpina pieska z łańcucha i śpi z nim w łóżeczku, twierdząc że go kocha i że to jego rodzina. Więc albo jesteś dzieckiem któremu takie zachowanie przystoi, albo zwykłym zoofilem. ...nawet jeśli nie ruchasz.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem