📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
0:25 rudy skurwysyn jak zawsze udaje , fałszywa kurwa
zupełnie jakbym przesiadywał na pown.it
Dajcie link do YouTuba.
bo kurwa mam wrażenie że to jakieś żarty..
Prawda jest taka, że wszyscy oglądają te gify dla muzyki, fakt są 2 lub 3 miejsca z remontem w tle (czyt. dubstepem), ale jest bardzo dużo dobrej muzy z Hello, Mad World, Let's Get it Started i Con Te Partiro na czele
Powiedzcie, co to za anime z tym ziomkiem spinającym się w rytm" Heyyyeeyya"?
Prawda jest taka, że wszyscy oglądają te gify dla muzyki, fakt są 2 lub 3 miejsca z remontem w tle (czyt. dubstepem), ale jest bardzo dużo dobrej muzy z Hello, Mad World, Let's Get it Started i Con Te Partiro na czele
ehh zawszę znajdzie się kretyn któremu coś nie pasuje. Co jak co ale ty chyba nigdy dubstepu nie słyszałeś.
Adik0160 napisał/a:
ehh zawszę znajdzie się kretyn któremu coś nie pasuje. Co jak co ale ty chyba nigdy dubstepu nie słyszałeś.
Co jak co, ale jesteś idiotą
1. Joker ( en.wikipedia.org/wiki/Joker_%28musician%29 )
2. Skrillex ( pl.wikipedia.org/wiki/Skrillex )
3. F.O.O.L
Doedukuj się kurwa, a potem nazywaj innych kretynami.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów