Jestem ciekaw kiedy pojawią sie kolejne nagrania i kiedy cala prawda wyjdzie na jaw.
Jestem ciekaw kiedy pojawią sie kolejne nagrania i kiedy cala prawda wyjdzie na jaw.
Oszuście nie było wtedy jeszcze gimnazjum
Akurat wtedy chodziłem z taką Karolinką z gimnazium- nie umiała jeszcze dobrze robić loda.
W każdym filmie jest jakaś kombinacja, jakieś cięcie.. w ŻADNYM nie widać najważniejszego momentu.
Niech mi ktoś to wytłumaczy.
Dlatego warto też nadmienić, że wszelkie firmy zajmujące się wyburzaniem budynków to pic na wodę i wyłudzanie kasy. Wystarczy jebnąć kilka lasek dynamitu (lub wpierdolić się samolotem pod byle jakim kątem) w dowolnym punkcie budynku i sukces gwarantowany - budynek zawali się idealnie prostopadle w kierunku ziemi nie niszcząc infrastruktury znajdujące się w jego okolicy (no, może oprócz maksymalnie jednego przypadkowego budynku, który również zawali się w sposób perfekcyjny).
Nie dość, że pierdolnięty to jeszcze bezczelny. Nie wypowiadaj się na temat na który nie masz bladego pojęcia.
Zacytuję tutaj wikipedię bo widać, że Twój ograniczony umysł nie jest w stanie zapamiętać instrukcji obsługi Google. Tym osobom które postawiły piwo tamtemu osobnikowi mogę przy okazji również pogratulować braku samodzielnego myślenia. Co za banda lemmingów ...
Gimnazja w polskim systemie oświaty pojawiły się ponownie 1 września 1999 roku
Bez pozdrowień.
Nie było gimbazy? no chyba kurwa komuś się j**ie.
Jestem 85 rocznik i gimbaza mnie ominęła bo byłem ostatnią ósmą klasą. skoro ja w 2001 roku byłem w 2 liceum to jak nie było gimbazy? Gimbazowa zaraza pojawiła się 1999/2000 bucu.
I do tego ja to pamiętam jak do liceum się wybierałem to o ok 7 rano puszczali to już w wiadomościach a nie po szkole drugi bucu..
asdasdasdPamiętam ten dzień, wróciłem z gimbazy i zacząłem jeść pomidorową akurat to leciało w tv, później poszedłem z ziomem pograć w piłkę i jak wróciłem do domu to wkurwiony byłem że zamiast puścić McGyvera bo akurat pora była to dalej napierdalali o wyburzeniu jakiś klocków w Chamburgeryce.
"Gimnazja w polskim systemie oświaty pojawiły się ponownie 1 września 1999 roku"
"Zamach z 11 września 2001"
Jebany kłamco ażeby Cię te ciapaki ruchały jak kozy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów