📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dziewczyna ewidentnie wychowywała się z braćmi. Przypomina mi córkę, ta też tanio skóry nie sprzeda...A gnojek , no cóż ,spuśćmy na niego wstydliwą a zasłonę milczenia lub co tam kto chce....
"Najsilniejsza w klasie bez dwóch zdań
Na przerwach biłeś się z nią nie raz
Jej obraz choć zamglony w sercu masz
I nie zapomnisz nie, nie, nie, nie, nie!
Hulali po polu i pili kakao
Hulali po polu i pili kakao"
Majka Jeżowska: "Najsilniejsza w klasie"
Na przerwach biłeś się z nią nie raz
Jej obraz choć zamglony w sercu masz
I nie zapomnisz nie, nie, nie, nie, nie!
Hulali po polu i pili kakao
Hulali po polu i pili kakao"
Majka Jeżowska: "Najsilniejsza w klasie"
Ciekawe który z jego tatusiów przyjdzie na wywiadówkę
Kobiety lepiej znoszą ból, waleczna zuch dziewczyna.
Kiedy byliśmy szczylami bawiliśmy się w dragon ball i koleś dostał od mojej siostry kopa w jaja. Rozryczał się i poszedł na skargę do moich starych xD opowiedział z jeszcze czerwonymi oczami, że Anka kopnela go "w brzuch" i go teraz boli. Mój stary patrzy na niego, na nią o połowę mniejszą... I jak wybuchł śmiechem, to koleś od razu zwinął sie do domu i więcej nie chciał się w to bawić XD
baronturbina napisał/a:
Jak dla mnie to Australia. Za dużo skośnych a do tego roślinność nie pasuje. Co nie zmienia faktu że laska sobie poradziła.
Jeżeli to dla ciebie laska, to 30 latka to już babcia 🤪🤪🤪
PanJacekPierwszy napisał/a:
Jeżeli to dla ciebie laska, to 30 latka to już babcia 🤪🤪🤪
Wiesz jak jest:
To uczennica szkoły katolickiej. Teraz macie odpowiedź czemu Szymek chciał posłać córcie do katoli a nie do nowoczesnej szkoły towarzysz Nowackiej xD.
No i Hermiona mu dojebała
BambiPMT napisał/a:
A jaka trzeba być żeby taką bić?
Wystarczy być ciapatym albo piaskową małpą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów