📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Śmiejcie się, ale oni 50 lat temu mieszkali w lepiankach. Za 50 lat to oni się będą śmiali z "nowoczesnych" Europejczyków.
Ja pierdole. Moja półtora roczna córka ogarnęła to za pierwszym razem bez najmniejszego problemu...
Bo tam mają ruchome piaski
Misiek_KRK napisał/a:
oj pamiętam jak jechało się do Warszawy, żeby przejechać się schodami ruchomymi na dworcu centralnym i windą na ostatnie piętro Pałacu Kultury. To były kolonie
A potem kolonia w NRD - market z wózkami na monety, Cola z automatu (2 Marki niemieckich) i papierosy z automatu (5 Marek za 19 sztuk).
Czułem się jak murzyn w Europie . Też ukradłem buty w sklepie samoobsługowym u niemców i wrzucałem do automatu zamiast 5 marek monety 20zł z nowotką. Kto pamięta :
To jest nic. Jak weszły pierwsze Mc Donaldy , to weszłem w takim do kibla za potrzebą. No a potem trzeba umyć ręce. I szok!!! Bateria wodna na fotokomórkę ( podczerwień). Miałem minę pewnie jak homo erektus jak zobaczył ogień. Żadnych pokrętełek , dźwigienek. Jak tu puścić wodę? Zacząłem szarpać wylewkę na wszystkie strony jak jakiś neandertal. I przez przypadek podłożyłem łapy i nagle cud! Woda leci !!! Ja pierdolę!!! Wtedy właśnie się czułem jak gość ubrany w futro z maczugą nabitą krzemieniem. Tak, że ten tego...
Szparas napisał/a:
Śmiejcie się, ale oni 50 lat temu mieszkali w lepiankach. Za 50 lat to oni się będą śmiali z "nowoczesnych" Europejczyków.
Co Ty sugerujesz? Ze za 50 lat przescigna Europe z postepem?
Firma G4S była kiedyś w Polsce(pracowałem)...po wielu perypetiach z naszymi specami od ochrony, politykami i rynkiem ochrony ogólnie, dali spokój i wycofali się z Polski...a tu widać że dogadali się z czarnymi...co to świadczy o nas jako o narodzie, pracownikach i ogólnie o ludziach...strach pomyśleć
Jeden ogarnięty powinien reszcie debili bilety jeszcze na to cudo sprzedawać.
Manii napisał/a:
Co Ty sugerujesz? Ze za 50 lat przescigna Europe z postepem?
Za 50 lat w Europie biali wykształceni ludzie będą mieli średnio 60 lat, a fala uchodźców niespotykana od tysiąca lat przewali się przez Europę z powodu ocieplenia Bliskiego Wschodu i Afryki. Tak, jestem pewien że Afrykanie przy pomocy chińskich inwestycji za kilkadziesiąt lat będą mieli normalny poziom życia. Przy okazji przyjmą też część chińskiej kultury kolonizatorów (to znaczy zamordyzmu państwowego).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów