Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jesteś pewien? Popatrz na te umięśnione udziska i biceps z tricepsem, kiedy kurwiszon się schyla do dziadka. To, że nie ma namiotu w stringach nic nie oznacza. Może kutas upierdolony. Dla mnie ryj i postura typowego tranzola...
Moja pierwsza myśl - że to trans. Ale nie ma siurka i jabłka Adama.
Pomysł może i byłby niezły, gdyby podesłali tym dziadkom jakąś naturalną i szczupłą, 20-letnią młódkę, a nie wytwór transopodobny z dużymi sztucznymi cycami, ordynarnym plastikowym ryjem i dupskiem jak u kobyły... Niektóre z tych dziadków i babć mają twarz, jakby byli zażenowani, albo myśleli "co to kurwa jest?!". A może to tylko wyraz twarzy dziadków chorych na demencję...
Jesteś pewien? Popatrz na te umięśnione udziska i biceps z tricepsem, kiedy kurwiszon się schyla do dziadka. To, że nie ma namiotu w stringach nic nie oznacza. Może kutas upierdolony. Dla mnie ryj i postura typowego tranzola...
Co to? Kurwa jest? Tak zapewne powiedzieli
Jak widać wszyscy zadowoleni, lepsze to niż mieli by przesiadywać w kościele
Żniwo w w pełni
Jak widać wszyscy zadowoleni, lepsze to niż mieli by przesiadywać w kościele
O wiele gorsze spermiarski karaluchu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów