Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W sumie jak juz tak nieudolnie probuja ocieplac wizerunek swojej formacji to moze powinni zmienic profil. Zamiast udawania 50groszy moze niech obiora kierunek Kabaretu? W koncu idealnie do profilu formacji wspomniany Kabaret pasuje a i sporo talentow by sie znalazlo.
p.s
Bagieta zjedz Snickersa bo zaczynasz gwiazdorzyc.
Do dupy za taką policją, od miesiąca szukają złodzieja który okradł mi mieszkanie. Żeby mieli łatwiej podałem jego imię i nazwisko, miejsce zamieszkania, numer pesel i telefonu oraz nagranie z monitoringu... i kurwa, nic.
podawać to se możesz
dlaczego mieli by ci wierzyć pajacu
podawać to se możesz
dlaczego mieli by ci wierzyć pajacu
Jakiś przygłup jesteś czy prowadzisz tą sprawę? Przeczytaj uważnie...monitoring.
Do dupy za taką policją, od miesiąca szukają złodzieja który okradł mi mieszkanie. Żeby mieli łatwiej podałem jego imię i nazwisko, miejsce zamieszkania, numer pesel i telefonu oraz nagranie z monitoringu... i kurwa, nic.
źle podszedles do tematu - nie na policje a do skarbowki trzeba bylo isc ze nie zaplacil podatku od wzbogacenia i jeszcze podjebac do ZUS i UP, ze zdolny do pracy pobiera zasilki i jako samozatrudniony (specjalizacja ślusarz) nie płaci składek.
Mi się utwór jak i teledysk BARDZO podobał.
Jestem uczciwym obywatelem - szanuję Policję.
2:49 - widzę, że sadolowe sebixy i Karyny oburzyły się, że o nich śpiewają.
Mi się utwór jak i teledysk BARDZO podobał.
Jestem uczciwym obywatelem - szanuję Policję.
Jestes frajerem nie uczciwym obywatelem.
mam przyjaciela w SPAT, uwierzcie mi, 99% komentujacych tutaj to w 3s by zalatwil i ma jaja, psychike by ogarniac swoja prace a jednoczesnie miec szczesliwa rodzine.
A jaka pewnosc ze 99% uzytkownikow sadola by zalatwil? Bo to ze jest w SPAT to juz jakis kozka?
Zejdz na ziemie kumplu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów