📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Skąd to ściągnąć?
Perversity - "The human thirst for self torture."
@Vasqezzzz, bo reszta idzie na tacę.
ja chce ten dodatek
Heroes of Might and Magic III - Epic Cross Defense. To już drugi fanowski dodatek do gry HOMM III jednak nie mniej ciekawy. Oprócz nowych jednostek dodano dużo nowych opcji np:
manifestacje trwające 1 cały dzień które dają na następny tydzień szał lvl1 (lvl3 z magią ognia expert),
wykopanie krzyża które blokuje ruch bohatera na 3 dni ale za to nie można go zaatakować,
dodatkowy dochód miasta z rent pochodzący od jednostki podstawowej - moher
Nowe umiejętności - psychoza tłumu (+ do ataku i obrony w zależności od ilości postawionych krzyży) itd itp...
Nowy dodatek do tej jakże kultowej gry można już nabyć w każdą niedzielę na plebanii po ostatniej mszy za drobną opłatą pieniężną (min 100zł na "tace"), w naturze (według uznania), bądż też sms-em (na sami wiecie jakie radio)
"Serdecznie polecam ojciec dyktator..." - To tylko jedna z opinii znanych krytyków gier komputerowych.
Także gorąco polecam!!!
manifestacje trwające 1 cały dzień które dają na następny tydzień szał lvl1 (lvl3 z magią ognia expert),
wykopanie krzyża które blokuje ruch bohatera na 3 dni ale za to nie można go zaatakować,
dodatkowy dochód miasta z rent pochodzący od jednostki podstawowej - moher
Nowe umiejętności - psychoza tłumu (+ do ataku i obrony w zależności od ilości postawionych krzyży) itd itp...
Nowy dodatek do tej jakże kultowej gry można już nabyć w każdą niedzielę na plebanii po ostatniej mszy za drobną opłatą pieniężną (min 100zł na "tace"), w naturze (według uznania), bądż też sms-em (na sami wiecie jakie radio)
"Serdecznie polecam ojciec dyktator..." - To tylko jedna z opinii znanych krytyków gier komputerowych.
Także gorąco polecam!!!
Asker napisał/a:
Ciekawe jak wygląda sanktuarium Gralla i jakie bonusy daje...
Lichenia nie widziałęś ?
"Ale komary pojebały, jestem cały pojebany!"
no co ty, grallem jest krzyż
dodaje +30 do obrony podczas oblężenia, przyrost +100 do ulepszonych moherów i co tydzień 3 rtęci
dodaje +30 do obrony podczas oblężenia, przyrost +100 do ulepszonych moherów i co tydzień 3 rtęci
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów