Medium: nieme kino
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
shinigamiONE, obawiam się, że już przeskoczył Adama Jak już tak się wszyscy spuszczamy nad Piotrkiem to i ja wrzucę swój ulubiony kawałek od niego - Żeglarzu z albumu Teoria Równoległych Wszechświatów. A z tego roku z polskiego rapu polecam jeszcze Bisza i LaikIke1.
od mediuma to ja polecam 'rząd dusz' to jest dopiero tekst
Medium przywrócił mi nadzieje w Polski rap, gorąco polecam zapoznać się z całą dyskografią.
Medium wyznacza nowe standardy... potrafi się bawić słowem a "Aromantycznie" track nie do wyjebania
Tylko problem w tym, że takich raperów jak Medium jest od groma. Niestety Polacy i tak zawsze będą widzieli Peję i Firmę, ewentualnie od kilku miesięcy dorzucają do polskiego rapu jeszcze Magika i PFK.
Medium wyznacza nowe standardy... tak, na pewno. Zobaczcie jaki polski rap jest słaby jeżeli taki gość jak Medium- który moim zdaniem jest dość dobry, ale nic szczególnego nie wnosi, a według was- słuchaczy polskiego rapu- jest nadzieją tego właśnie rapu. Byłem na jego koncercie, oprócz niego grali jeszcze kasta, gural i łona z webberem i szczerze mówiąc byłem lekko zażenowany występem gurala i kasty, na szczęście Ł&W oraz właśnie Medium sprawili, że koncert był wart tych pieniędzy.
Jedna z lepszych płyt, które kupiłem, w dodatku fajnie, że dodatkowo są książeczki z tekstami, fajny dodatek
No to wkręciłem się.
Jak dla mnie, teoria równoległych była lepsza.
Pierdolita jak potłuczeni. Jak dla mnie to każdy sam sobie wybiera/trafia na rapera, który trafia w jego gusta. Rozdzielanie na tych słabszych i lepszych jest bezcelowe. Sam słucham głównie raperów spod szyldu Fandango Records, co nie znaczy, że inni są chujowi. Poprostu "inni" do mnie nie trafiają. A takie pierdolenie, że polski rap słaby i zły jest najbardziej wkurwiające a np. francuski rap jest wyjebany w kosmos, bo "Francuzi nadążają za nigerami zza wielkiej wody".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów