📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak realne,najbardziej jak ten gość poleciał katapultą w ostatnim filmiku...
Tak gówno a nie prawdziwe ,..., !! gdzieś w Azji czy chuj wie gdzie taką zajebistą kamere w dżungli mieli że w HD nagrywa .. no zajebiście zresztą .. nie chodzi o kamere tylko jak ten robak wygląda .. napewno nie naturalnie i ten Program jakis zFFFejkowany ! w pizdu jebać żydków
modzgi napisał/a:
won z tym stąd....
jak kolwiek był by dobrze zrobiony fake zawsze poznać można po tych "sztucznych" rozmyciach i wstrząsach kamery......................zawsze
a wam sadyści już muski internet zjadł.......taki syf wrzucać......żal
Prosze, jaki ekspert się znalazł... "Musk" to jest ten bajer, którego tobie najwidzoczniej brakuje.
modzgi napisał/a:
...żal
Lekcja 1: Jak rozpoznać gimbusa
A teraz parę słów o tym filmiku. Mnie tam gówno obchodzi, czy to fake czy nie. Filmik jest ciekawie zrobiony - jeżeli to fake, to gratuluję pomysłu Chociaż...
Ferdynand Kiepski napisał/a:
Są na tym świecie take rzeczy, które nawet fizjologom się nie śniły
Więc kto wie, kto wie...
Kurwa, ale wy tak na serio rozkminiacie czy to prawda czy fake? Nawet po tym jak gdy reporter gada to w tle lataja ludzie z katapult powystrzelani a maly robak w akwarium szybe rozbil?
Przeciez to w kazdym z tych filmikow widac animacje komputerowa
Fail
Przeciez to w kazdym z tych filmikow widac animacje komputerowa
Fail
najprawdziwsze są te typy co się z katapult wystrzeliwują... i po chuja to takie ściemy nieudolne robić?
Jeżeli ktoś po obejrzeniu trzeciego filmiku nadal upierać się będzie, że ten owad istnieje, to... gratuluję umysłowości właściwej dzieciom z podstawówki. Wystrzeliwanie Murzyna 10 metrów w górę i dzieciaki bawiące się w odbijanie warzyw głową to pewnie też prawda... Żal mi co niektórych z Was.
@Hitman 90
Ostatnio jak sprawdzaem arbuz był nadal owocem.
Ostatnio jak sprawdzaem arbuz był nadal owocem.
trzy ladnie spier...ne filmy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów