ale się napompowałem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
od razu do krwioobiegu leci ale pewnie pali w płuca ostro
a skoro do krwioobiegu to org. nie musi metabolizować takiej dawki jak np przy wypiciu 300 gram w przeliczeniu
a skoro do krwioobiegu to org. nie musi metabolizować takiej dawki jak np przy wypiciu 300 gram w przeliczeniu
Dla mnie ten patent to nowość, więc z ciekawości sprawdziłem - pompką nie chciało mi się gibać, więc jebnąłem kompresorem, choć to akurat mało istotne czym. Dałem prawie 5bar, tylko zamiast nalać wódki, to dałem około 60% samogonu. No i powiem krótko, zdecydowanie kurwa nie polecam - efekt średnio przyjemny dla płuc.
Podejrzewam, że podobne doznania występują przy sztachnięciu się ogniem.
Podejrzewam, że podobne doznania występują przy sztachnięciu się ogniem.
Ruski Standard zacny tunek
Tylko zdaje mnie się, że wtedy to troche wieksze stężenie ma w efekcie- jeśli się mylę, to mnei poprawcie.
Jeśli tak, to istnieje niebezpieczeństwo samozapłonu w płucach, jak to ma miejsce przy spirytusie.
Jeśli tak, to istnieje niebezpieczeństwo samozapłonu w płucach, jak to ma miejsce przy spirytusie.
Pić wódke, a raczej wąchać z plastiku?? Pojebany
A ja jeszcze poprawię:
Nie ma nic gorszego od penera!
Taa, chujowe to było. Co się dziwić? Toż dzisiaj sygnalizacja na światłach mi rapowała...
tak, jestem pijany!
Taa, chujowe to było. Co się dziwić? Toż dzisiaj sygnalizacja na światłach mi rapowała...
tak, jestem pijany!
Cytat:
A ja jeszcze poprawię:
Nie ma nic gorszego od mojej teściowej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów