📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a juz sie ludzilem ze oko sobie wydlubie tym tepym jak jego kolega nozykiem.
Corey_09 napisał/a:
Po chuj trzyma ten nożyk na początku?
Niby mikrofon : D
diadax napisał/a:
Jak zrobili przybliżenie na pieprz to pewnie podmienili tą szklankę wódki na szklankę wody
Wybacz, nie jestem Toba zeby podmieniac szklanki.
Sz4-m4n napisał/a:
Niech ktoś mi wytłumaczy: po co wali się ręką w dekiel przed otwarciem flakonu...jakoś mnie to ujęło bo rzeczony bohater filmu klepnął jakoś bez wyrazu...tak jakby rytuał nakazywał albo co
A poza tym to ja pozostali - nie umjom pic chłopaki...zeby od szklany od razu takie małpie miny?
Wciagnij sciezke pieprzu nosem to zobaczysz jak Ci bedzie twarz wyginac. Co do uderzania w denko - tradycja na Mazowszu (i w calej Polsce chyba tez).
Tylko po co wciągać pieprz i pić wódkę?
Sz4-m4n napisał/a:
po co wali się ręką w dekiel przed otwarciem flakonu...
w ten sposób przepędza się demony i potem nie ma kaca
E tam, w deczko to się bije tak,
Z dłoni, poźniej łokieć, a następnie czoło. I można otwierać^^
Z dłoni, poźniej łokieć, a następnie czoło. I można otwierać^^
Za Deliquent Habits możnaby piwo dać...
Ale na tym należałoby skończyć.
Przez chwilę jeszcze miałem nadzieję, że przebije te gogle nożem jednak, ale... nie.
Ale na tym należałoby skończyć.
Przez chwilę jeszcze miałem nadzieję, że przebije te gogle nożem jednak, ale... nie.
jeeeebaniutki 20 zł ma :O
juki a weź sobie wymieszaj z papryką ostrą to wtedy zobaczysz jak kręci ;]
tylko niestety bardzo, bardzo pobobny filmik już tu był, nawet teksty były podobne, więc fail...
jak to zrobi odbytem będzie zabawnie i na harda a tak to jest nudne i gimbusowe
jeszcze nikt tego napisał, więc ja to zrobię, kurwa, co to za pedały? jeszcze jeden chuj wie po co się produkuje w komentarzach, kurwa miałeś 50tke i 100tke, zajebisty jesteś, ładny z ciebie ancymon
To już powoli robi się żenujące... Co następne? Spirytus i azbest? Mi to jakoś nie imponuje...Swoją drogą nie zdziwiłbym się gdyby w 1:52 podmienili na wodę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów