Chiny. Mercedes, choć warty 100k $ dał radę przejechać tylko ok. 200 m. Dalsza jazda była możliwa dopiero po 14 godzinach
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
JarekBestia napisał/a:
co to jest to 100k
to k????
co to????
K – jedenasta litera alfabetu łacińskiego i czternasta litera alfabetu polskiego. W języku polskim oznacza spółgłoskę zwartą miękkopodniebienną bezdźwięczną. Pochodzi od litery alfabetu fenickiego kaph, za pośrednictwem litery alfabetu greckiego kappa i alfabetu etruskiego.
spoko nie ma za co
co z tego, że auto za 100 tyś $ skoro kierowca debil... mógłby tam wjechać autem za milion i mogłoby być jeszcze gorzej, samo auto nie starczy, trzeba myśleć...
Skrót od tysiąca to tys. a nie tyś. "Tyś" kobietą moich marzeń...
Dziwne, w tytule jest "£60-Thousand" czyli 60 tys. funtów, czyli pi razy drzwi, jakieś 300 tysięcy PLN.
A w opisie na yt jeszcze można znaleźć "(100-thousand USD)", a więc znowu wychodzi ok. 300 tysięcy PLN.
A w opisie na yt jeszcze można znaleźć "(100-thousand USD)", a więc znowu wychodzi ok. 300 tysięcy PLN.
Ale faktycznie lepiej kuć już wyschnięty, poproszę ekspertów o własną opinie.
Ale faktycznie lepiej kuć już wyschnięty, poproszę ekspertów o własną opinie.
Robotnicy wkurwili się na majstra i zrobili mu kawał. Wjechali do świeżo zalanego betonu
<jestem ekspertem>
Nie wiem gdzie ta E-klasa taka droga. Chyba że mamy inny kurs Dolara do Euro. E200CDI 39930€ aż do E 63 AMG S 4Matic 127050€ ni chuja nie wychodzi mi tu średnia 100tys. USD...
Co do ceny: W Chinach europejskie marki są duuużo droższe ze względu na akcyzy i podatki zaporowe (które i tak nie zniechęcają kitajców do zakupu Mercedesa, BMW, czy Audi). Swoją drogą: W211 >> W212. Teraz Mercedes robi wszystko na jedno kopyto.
Co do ceny: W Chinach europejskie marki są duuużo droższe ze względu na akcyzy i podatki zaporowe (które i tak nie zniechęcają kitajców do zakupu Mercedesa, BMW, czy Audi). Swoją drogą: W211 >> W212. Teraz Mercedes robi wszystko na jedno kopyto.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów