18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 28 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
NSX
Loki91 • 2012-10-25, 10:13
Jedna z lepszych reklam samochodu jakie w życiu widziałem.
I niech ktoś powie, że samochody lat 90-tych nie mają duszy...

Muzyka: Nick Ingman- heavy rain(mars)

Wiem, że niewielki fragment tego filmiku już się kiedyś pojawił. Jednak całość wygląda znacznie lepiej.
Zgłoś
TheColt 2012-10-26, 13:25 1
NSX na Ringu, sam miód kurwa sam miód

Motomaniak? Zapraszam
facebook.com/CoolCarsOnYourWall
Zgłoś
alli82 2012-10-26, 13:34
Szkoda tylko ze Honda za przestala produkcji NSX.... bo to piekne samochody:)
Zgłoś
BarnabaTheDog 2012-10-26, 13:41 10
Wszystko pięknie, fajnie, ale nic nie przebije epickości, rozmachu i miodności tej reklamy legendy polskich dróg:
Zgłoś
szfak 2012-10-26, 13:53 1
sadystyczne jest to, że jeszcze długo nie będzie mnie stać na takie autko... piękne i ch*j
Zgłoś
goldenguti 2012-10-26, 13:55
I ten cudowny VTEC...
Zgłoś
komandoklucha 2012-10-26, 14:13 1
nie wiedziałem że honda robi fajne samochody

ktoś tam na górze napisał że rzędówki nigdy nie bd miały duszy, otusz ci powiem łajzo że guwno wiesz
Zgłoś
rgx 2012-10-26, 14:19 2
za NSX obowiązkowo PIWO
Zgłoś
masabitumiczna 2012-10-26, 15:04 1
@kashato - to teraz się zmuś do pierwszego w swojej karierze tematu zanim zacznie krytykować innych...
Może nie wszyscy wiedzą, ale Ayrton Senna współpracował z Hondą przy projektowaniu tego auta.
Zgłoś
fejzez 2012-10-26, 15:09
tylko, że 20 letnie nsx kosztuje tyle co audi a4 z 2012
Zgłoś
marmar 2012-10-26, 15:17
Chujowy filmik o zajebistym samochodzie. Strasznie długi, strasznie nudny, beznadziejnie zmontowany.
Zgłoś
sobanek 2012-10-26, 16:23 1
Honda NSX, to wg. mnie jeden z najlepszych samochodów ostatnich 100 lat. Ale według mnie, w przeciwieństwie do Hondy, najlepsze reklamy miało zawsze BMW! Nieważne czy zrobione w USA, Japonii czy gdzie indziej

Zgłoś
dziaad 2012-10-26, 16:52 1
japońskie ferrari. kurwa, dałbym się pochlastać chyba za takie.

jebie mnie opinia prostaków
Zgłoś
Yasiu99 2012-10-26, 17:41
samochody lat 2000 nie mają duszy... Swoją drogą japońskie samochody nigdy charakteru nie miały... niby wszystko ok, bo bywały mocnawe czasami i już pomijając te pojemności słoikowe to jakoś czegoś im brakło.
Zgłoś
Sarkos 2012-10-26, 19:50 2
NSX to jeden z najlepszych samochodów jakie powstały na świecie.
Zgłoś
Bimbeer91 2012-10-26, 20:17
Pan kapitan napisał/a:

Samochody lat 90-tych nie mają duszy.

tak, tak a zaraz będzie ruchałbym powtórzone
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów