📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@up, z torebki.
Ja noszę w torebce wszystko, co mcgyver potrzebowałby do zbudowania helikoptera.
Ja noszę w torebce wszystko, co mcgyver potrzebowałby do zbudowania helikoptera.
@up To musisz mieć lekką torebkę, i zamiłowanie do marnotrawienia miejsca skoro sam spinacz biurowy tam nosiz.
@cysiox, Gwóźdź ze stołu można wyciągnąć
gwóźdź można też ze swojego ciała wyciagnąć... na hardzie nie jeden juz tak czynił
Patrzę na ten filmik, widzę kurwa kawałek wosku na kielonach i obok ponad 300 postawionych piw..
Ludzie kurwa co z wami ??
Ludzie kurwa co z wami ??
ojek napisał/a:
Skurwiel uciął filmik w kulminacyjnym momencie, i nie dowiem się czy świeczka się zaczęła kręcić czy nie...
uciął bo to zaczęło zapierdalać jak wirnik helikopterze
Astrox, zawartość kobiecej torebki była, jest i będzie dla Was mężczyzn tajemnicą, a uwierz mi, że zdziwiłbyś się co tam można znaleźć
DeMonica napisał/a:
Astrox, zawartość kobiecej torebki była, jest i będzie dla Was mężczyzn tajemnicą, a uwierz mi, że zdziwiłbyś się co tam można znaleźć
Tampony, podpaski, telefon, śmietki po cukierkach batonikach i komórka + ewentualnie zestaw "mała aborcja"
dback napisał/a:
Tampony, podpaski, telefon, śmietki po cukierkach batonikach i komórka + ewentualnie zestaw "mała aborcja"
Mało. :]
dodam jeszcze preamp, klucze, płyty, żarówki.. i wiele więcej.. co zostanie kobiecą tajemnicą
dback napisał/a:
Chusteczki, krem do rąk, balsam do ust, tusz do rzęs, lusterko, odtwarzacz mp3, ładowarka do telefonu, aparat plus baterie i ewentualnie ładowarka do nich, scyzoryk, notes, długopis, gumy do żucia, grzebień/szczotka i to dopiero początek. Moja koleżanka nosiła nawet kiedyś klucz francuski na wszelki wypadek A papierki po cukierkach lub batonikach mam w zwyczaju wyrzucać do kosza zamiast składować w torebce.
dodałabym do tego nóż kuchenny i rękawiczki jednorazowe
mi się zdarzyło nawet młotek nosić w torebce
ale zawartość kobiecej torebki to nic w porównaniu z jej pojemnością. nigdy nie mogę się nadziwić jak w tak małych (często) torebkach potrafimy zmieścić to wszystko..
ale zawartość kobiecej torebki to nic w porównaniu z jej pojemnością. nigdy nie mogę się nadziwić jak w tak małych (często) torebkach potrafimy zmieścić to wszystko..
Scarlet napisał/a:
nigdy nie mogę się nadziwić jak w tak małych (często) torebkach potrafimy zmieścić to wszystko..
Ja nigdy nie mogę się nadziwić "po co" to wszystko.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów