📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ping pong jest zawsze zajebisty
a ja tylko czekałam,aż sobie w ryj tym naunczako wytnie... Jestem zawiedziona
Ciekawe ile Brusowi zajęłoby ubicie schabowych na niedzielny obiad Lubiczów
Słabe. Ja tak kutasem potrafię.
1. To nie Bruce Lee (do tych niedowidzacych)
2. Bruce Lee NIE POTRAFIL walczyc nunchaku. W znanym Wam "Wejsciu smoka" sceny machania sa przyspieszone a Bruce mruzy co chwila oczy z obawy przed przypierdoleniem sobie w leb.
Dopiero w ktoryms w pozniejszych filmow w scenie z Dan Inosanto (czy jak on sie tam zwal) - mistrzem nunchaku- Bruce wykazuje bardzo dobre opanowanie PODSTAW tradycyjnego nunchaku.
3. Kitajec na filmiku uzywa nunchaku treningowego (sparringowego) skonstruowanego z plastiku obitego gabka (widac po grubosci i lekkosci), co pozwala mu szybciej nim machac niz tradycyjnym drewnianym.
Tym niemniej robi to naprawde perfekcyjnie i plynnie, co wymaga niezlego treningu.
2. Bruce Lee NIE POTRAFIL walczyc nunchaku. W znanym Wam "Wejsciu smoka" sceny machania sa przyspieszone a Bruce mruzy co chwila oczy z obawy przed przypierdoleniem sobie w leb.
Dopiero w ktoryms w pozniejszych filmow w scenie z Dan Inosanto (czy jak on sie tam zwal) - mistrzem nunchaku- Bruce wykazuje bardzo dobre opanowanie PODSTAW tradycyjnego nunchaku.
3. Kitajec na filmiku uzywa nunchaku treningowego (sparringowego) skonstruowanego z plastiku obitego gabka (widac po grubosci i lekkosci), co pozwala mu szybciej nim machac niz tradycyjnym drewnianym.
Tym niemniej robi to naprawde perfekcyjnie i plynnie, co wymaga niezlego treningu.
@up
żeby uświadomić nam kilka rzeczy
żeby uświadomić nam kilka rzeczy
yoshi napisał/a:
@up
też mam przepis na ciasto w domu
spoko, jak robisz to swoje ciasto codziennie od 10 lat to na pewno podzielisz sie jakimis ciekawostkami na ten temat?
yoshi napisał/a:
(...)po chuj sie tak rozpisałeś ?
m.in. dlatego, zeby nastepny widzacy mnie cwiczacego nastolatek nie obrazal mnie slowami "o jaaaa, jak brusliiiii"
"Widać po grubości i lekkości" ... no tak nagranie full HD to i łatwo Ci ocenić mistrzu nunchaku
gracz napisał/a:
ile w tym realizmu?
eee wiadomo że
ale przynajmniej zwałowy filmik bo naparzają aż miło
Kastrator napisał/a:
"Widać po grubości i lekkości" ... no tak nagranie full HD to i łatwo Ci ocenić mistrzu nunchaku
Ja widze nawet, ze lozyska tam sa kulkowe, choc rodzajow polaczen palek za pomoca lancucha jest kilka
Ale podkreconej im nie zrobil.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów