Świetna kombinacja, rusek zlizuje nutellę z dupci fajnych panienek za 20 dolców, ach ta ameryka Tylko nie wiem po co płacić, większość była tak chętna, że pewnie dałaby sobie to zrobić za darmo.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ru_ziolo napisał/a:
Z czego te debile się tak cieszą? I z jakiego powodu drą te hamburgerowe japy?
Coś taki nerwowy? Gdybyś tam podszedł ze swoim pryszczatym ryjem to by cie wyśmiały.
Nie hejtuj, facet jeszcze poruchał tego samego dnia
Co to za bit na początku?
okar19 napisał/a:
Coś taki nerwowy? Gdybyś tam podszedł ze swoim pryszczatym ryjem to by cie wyśmiały.
Nie hejtuj, facet jeszcze poruchał tego samego dnia
Ryj to ma świnia - popatrz w lustro to zobaczysz jak to wygląda.
Nie traktuj innych jakby byli tobą.
P.S. No tak poruchał jakąś puszczalską szmatę. Jest czego pozazdrościć.
Ktoś już napisał, że to Rosjanin?
co??? Weź pierdolnij jakiś trudniejszy akronim, którego nikt nie rozszyfruje.
norbi7631 napisał/a:
ChGW...
ru_ziolo napisał/a:
Ryj to ma świnia - popatrz w lustro to zobaczysz jak to wygląda.
Nie traktuj innych jakby byli tobą.
P.S. No tak poruchał jakąś puszczalską szmatę. Jest czego pozazdrościć.
Nie kurwa, ma rano wstać iść do szkoły/pracy odbębnić jebane godziny nażreć się i iść spać. Zamiast cokolwiek innego zrobić co będzie się JEMU nie TOBIE podobać lepiej posiedzieć na sadolu i drwić. Widzę po Twoich postach że włazisz tutaj tylko się wymądrzać, pocisnąć na paru ludzi i już myślisz że jesteś zajebisty.
Bo jest,a ty tu wchodzisz,i TOBIE sie nie podoba,że JEMU sie nie podoba i z niego drwisz.
Ostatnia zajebista
raper900 napisał/a:
Ktoś już napisał, że to Rosjanin?
Przez przypadek dalem ci to piwo... Ale sie naciesz... Co do skrotu - zapytaj rodzicow, moze ci laskawie rozszyfruja
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów