Fragment "koncertu" Ice Cuba
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
sadolek powoli przepoczwarza się w jeden z programów mtv gdzie jest przegląd muzyczny.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Odezwała sie smietanka i elita ludzi sukcesu ... A ze tak zapytam co wy osiagneliscie w zyciu zeby ciupac po Peji albo Ice Cubie? I wasze drętwe juz powtarzane do znudzenia kwaśne "dowcipy o czarnuchach '' .Tyle ta niby małpa cos potrafi ze swoim zyciem zrobic a nie tylko siedziec i ujadac przed klawiatura i leczyc kompleksy w ten sposob . Zasmiecacie tylko sadola żałosnym poziomem intelektualnym waszych komentarzy .!
?Usuwasz drogi panie moderatorze moje linki bo niby ze regulamin a smiem sobie przytoczyc ten oto punkt
4.5. Serwis Sadistic.pl nie uznaje cenzury i tematów tabu. Jednak komentarze podszyte nienawiścią, jawny rasizm oraz obrażanie innych Użytkowników są niemile widziane i będą usuwane, a ich autorzy będą karani ostrzeżeniem lub blokadą konta.
to tyle w temacie.
?Usuwasz drogi panie moderatorze moje linki bo niby ze regulamin a smiem sobie przytoczyc ten oto punkt
4.5. Serwis Sadistic.pl nie uznaje cenzury i tematów tabu. Jednak komentarze podszyte nienawiścią, jawny rasizm oraz obrażanie innych Użytkowników są niemile widziane i będą usuwane, a ich autorzy będą karani ostrzeżeniem lub blokadą konta.
to tyle w temacie.
Andrev napisał/a:
jak Ice Cube rapował to peja jeszcze z jaja na jajo skakał - no dawajcie hejterzy czekam
Zgadzam się, ale nie ma nawet co porównywać pei do Ice Cuba.
czekać na kozaków w sieci i komentarze typu "czarnuch niech do Afryki wypierdala" albo " niech służy białym panom" połowa z was ma po 15 lat w dupie była gówno widziała Ice Cube to największa żyjąca w tych czasach gwiazda RAPU (tak rapu matoły nie HIP-HOP'u "
2pac2 napisał/a:
PEJI jak juz cos .
Zgadzam się, ale nie ma nawet co porównywać pei do Ice Cuba.
ssij mi napisał/a:
PEJI jak juz cos .
No widzisz taki chujowy pseudonim, że nawet odmieniać go nie potrafię
najwieksze gwiazdy to Wu Tang Clan, aint noffin da fuck with.
2pac2 napisał/a:
Wszawy raczej .......
No widzisz taki chujowy pseudonim, że nawet odmieniać go nie potrafię
100 razy bardziej wole Peji posłuchać choć nie jestem fanem hip hopu niż jakiegoś czarnucha. A jak słysze słowo "nigga" to się odechciewa słuchać. Chociaż niektóre kawałki Peji też są żenujące
Taaa wszyscy jadą po Peji, a porównując przynajmniej gościu realizuje swoje cele, a nie gnije przed kompem
@2pac2 a jak masz coś do jego chujowego pseudonimu artystycznego to powiedz mu to prosto w twarz a nie pierdolisz w interneciku, gdzie nikt cie nie może namierzyć haterku. I zgaduje, że słuchasz 2paca z czego 90% tekstów nie ogarniasz.
@2pac2 a jak masz coś do jego chujowego pseudonimu artystycznego to powiedz mu to prosto w twarz a nie pierdolisz w interneciku, gdzie nikt cie nie może namierzyć haterku. I zgaduje, że słuchasz 2paca z czego 90% tekstów nie ogarniasz.
Co nie zmienia faktu,że jest CZARNY. Może sobie fakować, i machać łapami, i tak pozostanie Czarny! tyle w tym temacie.
Wypuścili małpę z klatki i już skacze. Następny epizod tego pana to fabryka futer na jakimś zadupiu USA
ahh zapomniałem, skoro tak kogoś rrajcuje czarny klimat, to może niech się wyprowadzi w pizdu z polski? dosyć tu mamy chorągiewek, które wpierdalają hamburgery z mcdonaldsa nie znając smaku polskiego chleba
ahh zapomniałem, skoro tak kogoś rrajcuje czarny klimat, to może niech się wyprowadzi w pizdu z polski? dosyć tu mamy chorągiewek, które wpierdalają hamburgery z mcdonaldsa nie znając smaku polskiego chleba
BrainOsw napisał/a:
1. Nie ma sprawy mogę mu to powiedzieć prosto w twarz Pewnie naśle na mnie swoich fanów "wiecie co z nim zrobić nie" hahah... bitch please.@2pac2 a jak masz coś do jego chujowego pseudonimu artystycznego to powiedz mu to prosto w twarz a nie pierdolisz w interneciku, gdzie nikt cie nie może namierzyć haterku. I zgaduje, że słuchasz 2paca z czego 90% tekstów nie ogarniasz.
2.Tak białasie słucham 2pac'a i Big L'a i Ice Cube'a i całej klasyki.
I możesz mi uwierzyć białasku rozumiem teksty.
szwagier9 napisał/a:
100 razy bardziej wole Peji posłuchać choć nie jestem fanem hip hopu niż jakiegoś czarnucha. A jak słysze słowo "nigga" to się odechciewa słuchać. Chociaż niektóre kawałki Peji też są żenujące
Niektóre ? To chyba słuchasz 1 czy dwóch utworów :O
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów