18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Specyficzny komentarz do gameplay Battlefield 3

Tak to jest jak się (takie)dzieci wpuszcza do internetu

Tak nawiasem mowiac : Was też wkurwia jak podczas rozgrywki pojazdy są marnowane przez takich debili ? I to nie na zasadzie ' o widzę, że wolna maszyna, nikt nie korzysta to sobie poćwiczę' tylko pchają się przed wszystkich byle by .. no właściwie to nie rozumiem po co ?!

Taka moja mała adnotacja

Zgłoś
borisklinga 2013-06-20, 14:32
dobry tutorial ! mogłby uczyć pilotażu islamskich terrorystow

Zgłoś
proXe 2013-06-20, 14:33
Może i bym to obejrzał do końca ale te je**ne pikanie jest zbyt wkur***jace.
Zgłoś
wesyl 2013-06-20, 14:39 17
Zgłoś
D................a 2013-06-20, 14:44 1
Chrońmy Internet przed dziećmi!
Zgłoś
Uechtacz 2013-06-20, 14:51
Bogaty (znaczy jego starzy), polską wersję ma...
Ja kupiłem klucz do ruskiej wersji, bo była dużo tańsza.
Zgłoś
Soniac 2013-06-20, 14:56
wesyl napisał/a:

Obrazek

Właśnie,właśnie. Moja pierwsza myśl to pegi..
Przydała by się jakaś większa kampania informująca rodziców,że to nie obniżka ceny, a ważna (szczególnie dla nich) informacja pod którą mogą kryć się sex,drugs,itp..
Zgłoś
dominik_jachas 2013-06-20, 14:57 1
Zajebisty tutorial !
@Sanjizz
Po pierwsze: nie on zapłacił, tylko jego rodzice. No chyba, że jest cyganem, to może wyżebrał, lub zajebał odpowiedni zasób gotówki.
Po drugie: jak słusznie zauważył kolega wyżej - jest coś takiego jak PEGI (w tym przypadku 18), więc nie powinien mieć w ogóle dostępu do tej gry.

@SZAJBAAA & petru23
COD fanboys detected ?
Zgłoś
skurwysyn666 2013-06-20, 15:01 2
Zaraz zaraz, chuj to kogo obchodzi kurwa ?
Zgłoś
Hannibal_PL 2013-06-20, 15:03
@wszystkie cody
Taka jest prawda, cod jest postawiony na arcade'a a bf na realizm i jakąś taktykę. ^^

cycki! <3
Zgłoś
smaciekpl 2013-06-20, 15:27
@Di_ReDD BF i realizm?
Zgłoś
k................r 2013-06-20, 15:32
Gdzie rodzice pozwalaja grac takim malolatow w takie gry no kur... bez przesady dzieciak ma z 10 lat i naparza w gre ktora jest dozwolona od 18 lat
Zgłoś
abecadło 2013-06-20, 15:42
Dlatego gram na hardcorze, tam jest zdecydowanie mniej takich osobliwości
Zgłoś
pedau 2013-06-20, 15:57
lepsze to niż gimby z 999999999999999x kurwa
Zgłoś
o................n 2013-06-20, 16:12
Kurwa, po chuj wy podstawówkę tu wrzucacie?! Serio kurwa, lubię sobie obejrzeć czasem klocucha, który trolluje lub jakiś rześki gameplay z profesjonalistami, ale taki syf to trzeba omijać szerokim łukiem. Toż to nawet kurwa nie jest gimbaza tylko podstawówka! Opanujcie się, wiem, że fajnie dostać materiał za wirtualne piwo, ale to nie znaczy, że takie pizdy grające na X360 trzeba tu wrzucać

I nie porównujcie CoDa do BF3, bo to jest jak porównywanie warcab do szach - niby założenia podobne, ale rozgrywka całkiem inna. I nie pierdolcie, że w CoD nie ma taktyki bo jest, ale wszystko dzieje się szybciej i bez wsparcia pojazdów.
Zgłoś
Patrysio 2013-06-20, 16:15
chodzący frag

a moze jakis pluton sadola zrobimy?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów