Jeśli to prawda to chcę mi się rzygać.
Jeśli to prawda to chcę mi się rzygać.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakaś wariatka bajki opowiada a Wy łykacie jak te pelikany
Dokładnie frajerzy fejka się dopatrują w połowie filmików, a jak im takiego podadzą na tacy, to wpierdolą jeszcze gównem zakąszą, a pierwsza pizda sadiatica, gmork, człek z gówna ulepiony się ucieszy że tą kupę pierwszy oszamał
Dokładnie frajerzy fejka się dopatrują w połowie filmików, a jak im takiego podadzą na tacy, to wpierdolą jeszcze gównem zakąszą, a pierwsza pizda sadiatica, gmork, człek z gówna ulepiony się ucieszy że tą kupę pierwszy oszamał
Jesteś trochę upośledzony co?
Idąc w drugą stronę u nas w niektórych szkołach mamy podręczniki do religii (więc można podciągnąć to pod zalecenia rządowe) w których o okresie pisze się, że jest to kara za grzechy Ewy i powód do wstydu, antykoncepcja to prawie aborcja więc stosowanie ich jest grzechem, a jak się będzie coś źle robiło w trakcie ciąży to urodzi się gej, albo lesbijka. I nie wątpię, że w wielu szkołach jakieś nawiedzone katechetki potrafiły takie "materiały" przynosić na zajęcia, ale to znowu jakiś niewielki procent szkół i dzieciaki same to wyśmiewały.
W związku z powyższym - sami się zastanówcie kto tu jest głupi, bo łykacie takie baity jak pelikany
Pan Gmork zawsze kontroluje sytuacje.
To ma już 6-7 lat.
Dokładnie tak, to teraz pomyślcie jak przez te 6-7 lat ewoluowało to spierdolenie umysłowe.
99% takich sensacji jest podkolorowanych
Rozumiem, że 99% pierdolenia o księżach pedofilach to są bajki z dupy wyssane
Dokładnie tak, to teraz pomyślcie jak przez te 6-7 lat ewoluowało to spierdolenie umysłowe.
Rozumiem, że 99% pierdolenia o księżach pedofilach to są bajki z dupy wyssane
do dupy wsadzone w imię ojca i syna... amen
O kurwa, grubo się na tym zachodzie popierdoliło. Ktoś kiedyś wspominał, że następny krok to przyzwyczajanie do pedofilli, ale nie wiedziałem że tak szybko to postępuje...
zapisane jest w traktatach unijnych
Niedawno tu napisałem w komentarzu o tych niemieckich broszurkach, to sadolowe niedojeby na mnie psy wieszały.
Wskazuj debili, masz prawo do glosnego "a nie mowilem wy tepe kurwy"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów