Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przecież widać, że chciał wyskoczyć z prawdopodobnie jakąś przypadkową babą ale jej masa ją uratowała

No co wy, nie wiecie ? Tam się tak wyrywa laski, najpierw zwracasz na siebie jej uwagę a później wskakujesz z jadącego pociągu
Trochę przybierze na wadze, to następnym razem wyjdzie mu to lepiej

Dlatego jeżeli chodzi o r🤬anie grubych bab, to ja zawsze na górze. Żaden squashing, czy facesitting nie wchodzi w grę...
regal napisał/a:
Przecież widać, że chciał wyskoczyć z prawdopodobnie jakąś przypadkową babą ale jej masa ją uratowała
chciał zerwać złoty łańcuszek.
J🤬y nieudacznik
Pociąg jechał dość wolno, mógł to przeżyć i potem zdychać godzinami na jakimś zadupiu.

Pociąg jechał dość wolno, mógł to przeżyć i potem zdychać godzinami na jakimś zadupiu.
Chciał jej wisior jakiś zerwać, a nie z nią wyskoczyć. C🤬j wie może mu się nawet udało.
natansky napisał/a:
Chciał jej wisior jakiś zerwać, a nie z nią wyskoczyć. C🤬j wie może mu się nawet udało.
Masz rację, sięgał po łańcuszek. Babka zdążyła go jeszcze chwycić a gościu odpadł jak łańcuszek się zerwał...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie