Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Całkiem dobrze to działa tam gdzie jest jakaś cywilizacja. Na misie ponoć nie działa i jedzą dalej.
Zresztą w ciemnym lesie też by wam opadł od takich wrzasków. Zupełnie nieklimatyczne.
Przecież Polacy tak nie obią! Polacy zwykle nie chodzą bez koszulek.
ty opłacany zadaniowcu i celowy manipulatorze , ten typ bmiał wschodni akcent!!!
wiec odczep się od Polaków. Szukaj typa śród swoich braci.
[ Dodano 2024-08-20, 11:02 ]
Las rąk do pomocy hyhy.
Była podobnopo 5 rano. Więc nic dziwnego
ty opłacany zadaniowcu i celowy manipulatorze , ten typ bmiał wschodni akcent!!!
wiec odczep się od Polaków. Szukaj typa śród swoich braci.
Była podobnopo 5 rano. Więc nic dziwnego
Bandera! Jesteś żydo-komunistycznym-sowietą! Precz do bezbrzeżnej mazi z której wyszedłeś doable.
U nos na podlasiu jest dokładnie tak samo !
Ukraińcy czekajo na przejściach dla pieszych i zaczepiajo kobity. Ludzie nie czekajta dłużej, zróbta coś z tym
Ja pierdole nie wiedziałem, że Podlasie już graniczy z Ukrainą. Kiedy to oni zdążyli te Białoruś zająć???
Problem jest taki, że propaganda działa i wszystko co ze wschodu to ukr, a przecież z tamtą różne tałatajstwo przyjeżdża. Tylko jak to odróżnić? Jeszcze 3 lata temu najliczniejsi byli Białorusini.
Darcie pizdy to akurat mechanizm obronny. Żaba wydziela trujący śluz, skunks tryska na śmierdząco a loszka drze pizzę. Proste.
Całkiem dobrze to działa tam gdzie jest jakaś cywilizacja. Na misie ponoć nie działa i jedzą dalej.
Zresztą w ciemnym lesie też by wam opadł od takich wrzasków. Zupełnie nieklimatyczne.
Śluz to ona wydzieliła ze swojej piczy licząc na bolca
Panienka zamiast spierdalać to się kręci jak gówno w przeręblu i jeszcze filmiki nagrywa. Gaz niech sobie kupi, ale taki za 100, a nie dezodorant za 20
Kibole jak są potrzebni to ich nie ma. Tylko swoich potrafią napierdalać.
Panienka zamiast spierdalać to się kręci jak gówno w przeręblu i jeszcze filmiki nagrywa. Gaz niech sobie kupi, ale taki za 100, a nie dezodorant za 20
odpowiedni dezodorant za 20pln działa jak należy i jeżeli, to niewiele ustępuje temu za 100
Chyba dowiedział się, że to Litwin i chuj wyjdzie z jego typowych antypolskich wysrywów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów