18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 40 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 13 minut temu
O jedno zdjęcie za daleko
wernetto • 2014-03-19, 0:36
Podczas prezentacji zdjęć z katastrofy śmigłowca w Seattle, prezenter kliknął o jedną fotkę za dużo na swoim tablecie

Reakcja na widok niespodzianki bezcenna

Zgłoś
PiesKracy 2014-03-19, 17:05 1
Zgłoś
BarteXer 2014-03-19, 17:23
Jedno nie daje mi żyć. Na jaki chuj na zdjęciu poniżej ktoś wjebał te strzałki jak i tak wskazują na wszystkie tam osoby? autor chciał się upewnić, że każdy zobaczy 3 osoby? Czy może chciał pokazać, że "jedynie" te trzy osoby zareagowały... to może niech jebnie jeszcze strzałkę nad tym z tabletem, tylko przekreśloną (co by znaczyło, że on nie zareagował).

nie wiem dlaczego, ale wkurwiłem się... kurwa.
Zgłoś
desiderata1985 2014-03-19, 17:54
wernetto napisał/a:

Podczas prezentacji zdjęć z katastrofy śmigłowca w Seattle, prezenter kliknął o jedną fotkę za dużo na swoim tablecie

Reakcja na widok niespodzianki bezcenna

Obrazek

moja byla taka sama lol
Zgłoś
piogo27 2014-03-19, 18:48
Wieje propagandą jak chuj (nomen omen). Nie wierzę żeby taka stacja jak fox nie sprawdziła uprzednio materiałów idących na wizję. Działanie zamierzone w 90%
Zgłoś
dOpieca 2014-03-19, 20:48
jakim chujem na tablecie ma kursor?
Zgłoś
mauputa 2014-03-19, 21:02
wielkim chujem .. dream on
Zgłoś
The.prophecy 2014-03-19, 21:18
qwertyokkkk napisał/a:

No chyba nie

Proszę pani, a ona nie ma wacka!

dOpieca napisał/a:

jakim chujem na tablecie ma kursor?

A nooo takim, że na tabletach z klawiaturą i touchpadem jest myszka. Tadam!

o.0
Zgłoś
Ogar616 2014-03-19, 22:29
Rirotto napisał/a:

Goscu profesjonalista, widok kutasa go z tropu nie zbil i szedl dalej

Bo sadol
Zgłoś
MudPie 2014-03-20, 4:08
haha. mam większego..
Zgłoś
DiVi88 2014-03-20, 12:50
Azral napisał/a:

@UP człowieku już z 5 osób przed Tobą to powiedziało nie potrafisz wnieść czegoś konstruktywnego?
Szlag mnie trafia jak pod każdym tematem wystarczy przeczytać jeden komentarz żeby wiedzieć jakie są następne 50.

a zauważyłeś, co kobiety od razu z ustami zrobiły??
Zgłoś
Resterwers 2014-03-20, 13:25
Tej babeczce po lewej od razu rozchyliły się usta na widok kutasa. Przypadek?
Zgłoś
artiee 2014-03-20, 22:17
@up przygotowały się do dzieła
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów