nosz zapieniłem.. ile tu jest specjalistów od siedmiu boleści, którzy wojska na oczy nie widzieli !
będą poprawiać ŚP.Gen. Petelickiego, twórce GROM w tym co mówi !!! żałosne skomlacze
Czy każdy wędkarz to kłusownik? czy każdy kierowca samochodu to pirat drogowy? coś się wam w tych łbach pojebało od całodziennego ślęczenia przed komputerem..
I jeszcze takie tumoki, będą pisać że wszyscy kibicie to kibole..
Ile razy nerdzie byłeś na meczu, ile razy byłeś na obchodach jakiś ważnych uroczystości historycznych o których żydo-władza nie chce pamiętać, a kibice robią wiece czy marsze ! ile razy samo zorganizowałeś zbiórkę pieniędzy na dom dziecka czy też dla potrzebujących kombatantów, bo system anty-polskiej władzy nie chce im pomóc ?? ile razy coś sam zrobiłeś dla tego kraju ?
Kiedy przez ostatnie 5 lat były zadymy na mieście z udziałem kibiców? na marszu niepodległości? gdzie wyrokiem skazującym za pobicie został policjant.. gdzie są mocne dowody na to że policja przebrana w kominiarkach sama prowokowała oddziały szturmowe policji do ataku na marsz? materiał pokazowy dla TVN-WSI24..
Władzy o to właśnie chodzi, żeby was barany skłócić i napuścić różne grupy społeczne na siebie.. naród się gryzie, a rude pejsy po kawałku rozkradają waszą Ojczyznę. Jak się ockniecie to już będzie za późno. Przyjebią wam Vat 40%, wprowadzą podatek katastralny żeby zabrać wam domy i ziemie, opodatkują sex i powietrze.. a was dalej będą szczuli, na te grupy społeczne które coś chcą jeszcze dla Polski zrobić.. bo nie dają się manipulować !!
idę kurhwa na rower bo nie mogę z niektórymi matołami z tego forum.. niech wam zabiorą 90% dochodów, założą kaganiec i obetną jaja żebyście czasem nie mieli w sobie choć trochę testosteronu.. Zrobią z was pedałów za waszą własną zgodą, pajace!!!!!!!!!!!